Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

העלתי את הנקודה בעבר בעת המעבר לפורמט החדש, אבל נראה שלא היתה התייחסות מסיבה זו או אחרת.

 

זה קצת מציק שתיבת הטקסט, בין אם בתגובה מהירה או בעורך ההודעות המלא (כולל התצוגה המקדימה), שונה ברוחבה מההודעה בפועל ברגע שפירסמתי אותה.

זה יוצר מצב של שורות שקופצות ואני צריך להיכנס פעמים רבות לעריכה כדי ליישר שורות ולהפוך את ההודעה למשהו נוח לקריאה.

 

סוגיה דומה נוצרת עם הפרסומת שמופיעה לעיתים בהודעה הראשונה בעמוד (במידה ולא מפעילים חוסם להן - עכשיו שמתי לב שהשטח המת שהפרסומת מייצרת נותר לפעמים גם בשימוש עם חוסם פרסומות, לפחות עם ABP).

לא רק שזה גורם לשורות לקפוץ, אלא גם אם יש סרטון בהודעה, זה חותך את הצד שלה.

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
×
×
  • תוכן חדש...