Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אתמול בערב בעקבות תאונת שרשרת נכנסו לי ברכב מאחורה.

אני אהיה קצר ולעניין, לי ולנוסעים ברכב כואב הגב אך אנחנו בגדול בסדר.

הסוכן ביטוח שלי ממליץ לי ללכת למוסך שהוא מכיר, מוסך הבונים בחיפה בצ'ק פוטס.

רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם המוסך ומה חוות הדעת שלכם עליו במידה וכן.

תודה מראש.

פורסם

בדוק בפורום חוות דעת בעלי מקצוע, אולי יש שם המלצה לגביו.

בכל מקרה, לא הייתי הולך על ההמלצה של סוכן הביטוח בלבד אלא בודק עוד אופציות.

על איזה רכב מדובר?

פורסם

יש לך את הפרטים של הרכב הפוגע ?

הנהג הודה שפגע בך ?

דבר ראשון הנהג הפוגע צריך להודיע לבטוח שלו כדי שדברים יתחילו לזוז .

זכותך ללכת לאיזה מוסך שאתה רוצה ולבחור כל שמאי .

עדיף כמובן שמאי שמקובל על חברת הביטוח של הרכב הפוגע כדי להימנע מחילוקי דעות .

פורסם

תבדוק טוב שלא מנפחים לך את דוח השמאי יותר מדי. לי היתה סיויק כמו שלך ועל מכה קטנה מאחור כתבו שיש נגיעה בקצה שלדה כי "יישרו רצפת תא מטען ותיקנו פח אחורי" לטענתם.

אני מקווה שהם צדקו ולא רימו אותי וביצעו תיקון שלא לצורך והוריד לי מהערך של הרכב, אבל את זה אני לא יכול לדעת.

WP_20131008_003.jpg

פורסם

גם לי הסוכן ביטוח אמר ללכת למוסך הזה, דפקו לי שם מחיר ממש גבוה, ולא רצו לדבר איתי בכלל, סתם כניראה מוסך שעובד עם סוכני ביטוח

פורסם
תבדוק טוב שלא מנפחים לך את דוח השמאי יותר מדי. לי היתה סיויק כמו שלך ועל מכה קטנה מאחור כתבו שיש נגיעה בקצה שלדה כי "יישרו רצפת תא מטען ותיקנו פח אחורי" לטענתם.

אני מקווה שהם צדקו ולא רימו אותי וביצעו תיקון שלא לצורך והוריד לי מהערך של הרכב, אבל את זה אני לא יכול לדעת.

הפכת את התמונה הזאת לתמונה הכי מופרסמת בפורום.:lol:

• תוכן חדש...