Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר על הרכב הנוכחי בעסקת טרייד-אין

LowNSlow
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אנחנו חושבים לחדש את הרכב, ובדקנו אפשרות טרייד אין (יקחו מאיתנו את הרכב הנוכחי, ויורידו מחיר X ממחיר הרכב החדש).

מחיר הרכב הנוכחי שלנו הוא 23K.

כשהייתי בסוכנות, נתנו לי לדבר בטלפון עם מי שאחראי על כל הנושא של קבלת הרכב הנוכחי שלנו, הוא שאל אותי על נתוני הרכב, על מנת לבדוק את המחירון, וכך הוא אמר לי דרך הטלפון :

" מחיר הרכב 23K, אני אקח אותו ב-15K" :shock:

יש לציין שהוא ממש לא ראה את הרכב, ולא בדק אותו, ולא היה בינינו דיון בנושא. זה רק דרך הטלפון, אז אני משער שבמידה והם יבדקו את הרכב, אז גם ינסו להוריד מה-15K.

נראה לכם הזוי? או שכך המצב בטרייד אין בדרך כלל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, יש רכבים כאלו.

הייתי בסוכנויות רכב שבלי לראות את הרכב הורידו ממחירו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי על פז'ו 308 עם 46K ק"מ (2010) הציעו בטרייד מוביל 33000. מחירון משוקלל לוי יצחק 65900.

באופל על רכב חדש הציעו לי עליה 43000.

הקטע שהבחור באופל אמר לי שמוכרים רכב כזה ב25K באלדן/אלבר. אז למה הוא הציע לי 18K יותר?

מאמין שאצליח למכור ביותר בעצמי.

Peugeot  5008 2023 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווי רכב למכירה זה לא מחיר מחירון, אלא מחיר שתצליח למכור בפועל.

אם לפי דעתך אתה יכול למכור את הרכב במחיר גבוה יותר ממה שמצעים לך בטרייד אין - תמכור.

על איזה רכב מדובר?

השוק עכשיו מת, חברות ליסינג מוכרות בזול ובתנאי מימון נוחים רכבים בני 3 שנים. לכן נשאר שוק רק לרכבי נישה או רכבים זולים במיוחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי איזה רכב,מה הנתונים שלו...

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

LowNSlow

זאת בדיוק הסיבה שאת הרכב האחרון שלי מכרתי ולא עשיתי שוב טרייד. עוד בטלפון הבחור נתן לי שני מחירים - אחד לקניה ממני במזומן והשני בטרייד. שניהם נמוכים מאוד. שאלתי על מה ולמה הוא אמר שהוא צריך להרוויח ושאין ביקוש לרכב הזה. בשנים קודמות עשיתי טריידים שהייתיי מרוצה מאוד מהם. הפעם זה לא בא בחשבון.

מכרתי לפרטי במחיר יותר גבוה מהמחיר למזומן אבל קצת יותר נמוך מהמחיר לטרייד. אבל מי יודע אם הייתי מקבל אות אחרי בדיקה. היו לרכב בעיות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה, אתם חייבים להפנים שהטרייד אין, למעט, במידה מסויימת אלו של היבואנים, חייבים להרוויח על כל פעולה שהם עושים.

הם מכירים טוב את השוק, יודעים שאין מחיר לרכב משומש ואז חותכים אותו לחצי. מי שאין לו זמן וסבלנות להתעסק עם קניה ומכירה, "קונה" מהם חבילה שנוחה לו.

כל עוד הרכב שלכם שמור ומטופל, עדיף לכם למכור אותו לבד. אם הוא מנוצל עד לעצמות, עדיף לכם לעשות עסקה כזו, כי גם השוק החופשי לא יציע לכם מחיר אטרקטיבי.

באותה מידה, לטעמי שווה להשקיע בחיפוש יסודי ולאתר אדם פרטי שמוכר רכב מטופל באהבה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...