Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב סוזוקי סוויפט הדגם המפואר glx-i הנעה ללא מפתח.

כל פעם שנפתחת דלת ברכב מהבהבת לי נורה של מפתח עושה רעשים ולוקח לה כמה דק' להיכבות אשמח לדעת למה זה קורה לי.

ולגבי צריכת הדלק הבנתי שהדגם עם המנוע 1250 עושה 1/16 בממוצע .

לאחר בדיקה ראשונית שביצעתי לרכב ואני נוסע המון בכבישים פתוחים לא רק בתוך עיר הרכב עושה לי לפי בדיקה 1/11.5 אני נוסע עם מזגן קבוע לא משנה יום/לילה על 22 מעלות.

יכול להיות שזה גורם להבדל של 4 ק"מ לליטר?

פורסם

כאשר נפתחת הדלת ברכב, איפה נמצא המפתח (השלט) של הרכב? הוא חייב להיות באיזור הנהג, ברגע שמתרחקים עם המפתח אז מתרחשת התופעה הנ"ל.

ניסית לראות האם התופעה מתרחשת גם עם המפתח החלופי? כדאי להחליף סוללות בשלט ולראות אם התופעה ממשיכה.

לגבי צריכת הדלק, היא תלוייה בהרבה משתנים. 1:16 זו צריכה שתתקבל עם רוב מכריע לבין עירוני, עם רגל קלה על הגז ושיוט במהירות סביב ה 100 קמ"ש. זאת כמובן שהנחה שהרכב מתוחזק, נסיעה ללא מטען מיותר, לחץ אוויר תקין בצמיגים, אימוץ הרגלי נהיגה חסכונית וכו'.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי הצריכה של הדלק זה מתאים יותר לידני. אצלי זה 1:17 במחשב הדרך וכ 1:16 מדוד בין תדלוקים. הכל בנהיגת בוקר בכביש פתוח ואחהצ בפקקים של כביש 2 בנהיגה רגועה יחסית ונוסע בודד.

פורסם

הרכב נקנה מבנאדם פרטי הרכב עבר בדיקה המנוע במצב מצויין.

טיפולים במוסך מורשה.

והרכב עבר כיוון פרונט והחלפת 4 צמיגים לחדשים.

יש עוד אופציה לבדוק למה הרכב הזה שתיין יחסית?

• תוכן חדש...