Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

יש לי מצובישי סופר לנסר 96 ישנה אבל מחזיקה מעמד עד אתמול...

מיליתי מים לרדיאטור ולאחר נסיעה ממושכת ראיתי שהמנועה מתחמם ויוצא הרבה עשן מהגזוז , בדקתי מד שמן מנוע וראיתי שיש לו סימנים של עירבוב של מים עם שמן..וברגע שאני מתניעה את הרכב הטורים נופלים כמעט ל 0 והאוטו מתחיל לרעוד ... אם מגעיה ל 2 טורים הרכב לא קופץ.

עכשיו פה אני שואל מה יכול להיות הבעיה? וכמה בערך לוקחים טיפול על הבעיה זאות? והאם יכול להיות שמשהו עוד נפגע?:?

פורסם

הנסיעה היחידה שאתה עושה עם הרכב זה למוסך. חבל שהמנוע יגמור. זה נשמע כמו ראש מנוע, אבל תחכה למומחי הפורום שיענו לך...

פורסם

נורא קל להרוס מנוע ע"י כך שממלאים מים ברדיאטור במקום נוזל קירור. עשה חיפוש בפורום כדי לקבל מושג מה הנזקים שגרמת, אבל בגדול התחנה הבאה שלך היא המוסך, או אפילו טלפון לסוחר הגרוטאות, כי מיצובישי משנת 96 שהולך בה ראש מנוע בדרך כלל לא שווה תיקון, בסכום של התיקון תוכל לקנות אוטו אחר תקין.

פורסם

כפי הנראה אטם ראש. אם אין לרכב ערך רגשי, ככל הנראה לא כדאי לתקן.

מילוי מים במקום נוזל קירור יכול לגרום לנזק לאחר זמן רב (שנים), לא תוך כמה ימים.

דני

• תוכן חדש...