Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו בכותרת,רכב 2008 שנשטף ידני בלבד.

לא קיבל טיפול מקצועי מלא זמן וזקוק לריענון פנים חוץ ריפודים וגומיות שנראות במצב לא מטופל.

בהרצליה יש חשמל אך אין גגון הצללה.

בר"ג,מישהו שאפשר להשאיר אצלו במשך היום.

תודה לעוזרים מראש.

פורסם (נערך)

שולח לך לפרטי טלפון של בן דוד שלי הוא מכפר סבא.

בכל מקרה, אני חושב שכדאי לך לקרוא מדריכים ולבצע לבד את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

ניסיתי לבד!!!

יש לי מכונה של יונדאי ו"כימיקאל גייס" סידרה של מוצרים כולל פלסטלינה פוליש עדין גס אוטם צבע שמפו.

אחרי 5 שעות הבנתי שצריך כמו כל דבר בחיים הרבה נסיון ידע לא מספיק והבנתי שה לא בשבילי.

פשוט יצא "בסדר" אבל לא תוצאה טובה מדיי.

פורסם

בסוויס ווקס כל המחירים פרוסים לצרכן על גבי קטלוג, יתרון על שאר הדיטיילרים.

אני אתן לך עוד אופציה, אצל יעקב אלטר בפ"ת ניתן להשכיר מקום וגם לקבל את הדרכתו בתשלום, חבל שתצטרך לשלם כל פעם שתרצה לעשות פעולה ברכב שלך, ברגע שתלמד את העבודה מאדם מקצועי לא תצטרך עוד עזרה.

Miata ND2

פורסם

פעם כשהייתי צעיר הייתי עושה לבד,אבל לא מעבר למשחת פוליש וואקס.

רק בשנה אחרונה גיליתי בעזרת הפורום,שזה הרחק מעבר לידע שלי.

קניתי תכשירים ומכונת פוליש וקראתי בנט וניסיתי ליישם.התוצאה היתה הכ גבוהה אי פעם,אבל לא מספיק להוציא סווירלים לגמריי או

לפחות לטשטש יותר מ60 אחוז. אחרי 5-4 שעות בצל של פלסטלינה שטיפה קרם פוליש גס שטיפה,קרם פוליש עדין ושוב שטיפה ...מגן לצבע

שחכתי את שמו ופוליש סופי וגלייז. הותשתי. והתוצאה לא יצאה מצויינת ,הסווירלים יצאו בחלקם אבל ממש נראים לעיין.

בקיצר יצאתי חומוס והבנתי א, זה לא בשבילי ב,צריך ללמוד עוד ג, לא אחזור על זה בשנית אבל כן אמשיך גלייז ופוליש ופלסטלינה מידי פעם.

אני נכון להיום מחזיק 3 רכבים נדירים וזקוק לבעל מקצוע שיבוא יראה יעריך וייתן הצעת מחיר.

חפרתי נכון?

פורסם

אני נכון להיום מחזיק 3 רכבים נדירים

סקרנות נטו - איזה רכבים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...