Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני שוקל לרכוש ליונדאי I20 את הכיסוי הבא:

 

http://cars.walla.co.il/?w=/4702/2784913

 

האם למישהו יש ניסיון איתו? האם הוא באמת עוזר להפחית את הטמפרטורה בתוך הרכב?.

 

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

ע"פ הכתבה, הכיסוי הוריד בסה"כ 7 מעלות, עדיין האוטו היה חם מאוד (51 מעלות) והכיסוי לא מגן במלואו על הדשבורד. לפיכך, מבחינתי לפחות, לא שווה.

 

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הביקורת הזאת ממש חובבנית, זה הרי ברור לכל עולל שההצללה לא מורידה את הטמפרטורה, אלא גורמת לעליית הטמפרטורה לארוך יותר זמן, בסופו של דבר, פנים הרכב יגיע לאותה טמפרטורה עם או בלי הכיסוי.

 

אין שום התייחסות לזה בביקורת.

פורסם

לא מבין איפה הכיסוי כאן בדיוק.

המטרה של כיסוי הרכב היא לא להוריד את הטמפ' בתוך הרכב (למרות שזה עוזר מעט, אך ההבדל זניח), אלא למנוע מצב של שמש ישירה על הרכב (צבע, פלסטיקה פנימית/חיצונית), ולמנוע עד כמה שניתן מכל מיני מפגעים מלהגיע לרכב, כמו לשלשת ציפורים, עלים והפרשות אחרות מעצים וכד'.

 

אני למשל מכסה את הרכב בדיוק מהסיבה הזו. החניה שלי לא מקורה, אך יש צל בכל שעות היום. הכיסוי מונע מכל מיני דברים לנחות לי על הרכב, ובכך עוזר לי לשמור עליו נקי יותר לאורך זמן.

 

הכיסוי בתמונה לא משיג את התוצאות הללו, ולכן לדעתי לא רלוונטי.

!AWDSOME

פורסם

המקסימום שהכיסוי הזה יעשה, לשמור על הגג של הרכב יותר נקי, חוץ מזה חשוב גם לכסות את הדשבורד ואני לא רואה את זה קורה עם הכיסוי הנ"ל.

אני בספק אם כיסוי כזה מוריד טמפ' משמעותית בתוך הרכב ועוד ב-220 ש"ח? ברצינות? נשמע לי בזבוז כסף.

עדיף לקחת את הכסף בשטרות של 20 ולכסות איתם את הדשבורד.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

×
×
  • תוכן חדש...