Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני צריך רכב בעל המאפיינים הבאים :

משפחתי בטוח , תא מטען גדול , סחיר , אמין (יפני) וחסכוני.

העדפתי טיוטה אבל היא היתה היקרה מכולם (44KM GLI 77000 NIS יד שניה פרטי מחירון 84,000) והעדפתי לקנות רכב זול יותר בהנחה שרכב זול יותר יאבד פחות מערכו.

הונדה סיוויק 5 דלתות (יד ראשונה פרטית 63,000 טסט עוד חודשיים , 68000NIS מאוטו סנטר כולל אחריות לשנה מחירון 76,000)

סזוקי SX4 (ראשונה פרטית 63000KM טסט עד מאי , מחיר 57000 מחירון 64000)

בסוף בחרתי בסזוקי - יש לנו במשפחה , רכב אמין מאד , נוסע נהדר אמינות ללא דופן.

הקטע שהטיוטה וההונדה חזרו אליי כעבור יום לאשר את המחיר (רצו יותר בהתחלה) ובינתיים רכשתי את הסזוקי.

שלם עם ההחלטה (מחיר הכי מתאים לתקציב , סוג רכב מוכר) אבל יש חרטה קלה שהעסקה עם ההונדה לא יצאה לפועל.

מה דעתכם על המכוניות להעיל ומה אתם הייתם בוחרים?

פורסם

קודם כל - החלב נשפך, אז אל תבכה.

מבחינת מחיר הסוזוקיהיה הזול ביותר, ואני מנח שזה היה הגורם שהכריע את הכף. לגיטימי לגמרי.

הנקודה היחידה שאני יכול לציין היא שלסוזוקי 4 כוכבי NCAP, לעומת 5 לשתי המתחרות. כמוכן היא הקטנה שביניהן, אם כי אם רכשת את גרסת הסדאן היא מצטיינת בתא מטען גדול עם פתח רחב.

אישית יש לי (בד"כ אצל אשתי) SX4 שהשבוע הגיעה לשתי נקודות ציון - 4 שנים על הכביש ו-50000 ק"מ על הספידומטר, ועושה את העבודה היטב. אין שום תכניות להחליפה בזמן הקרוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להבנתי לטיוטה יש 5 כוכבים עם 7 כריות אויר מיותר לציין אבל בארץ יש לה 4 כריות בלבד,

סזוקי דברתי על הסדאן תא מטען של 500 ליטר וצורה קצת מכוערת תא נוסעים פשוט למדיי אבל השורה התחתונה רכב אמין מאד ונמרץ.

אוליי רכב הבא יהיה הונדה (רק 9000 שח יותר .... )

• תוכן חדש...