Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ביצעתי טסט שנתי ברכבי במכון הטסטים ברחובות. הוכשלתי בסעיף רעש לא סביר מהאגזוז.

בירור חוקי שעשיתי בתקנות מוביל לשתי אפשרויות בעזרתן בוחן יכול להכשיל רכב על רעש לא סביר:

א. הבוחן מביא רכב מאותו סוג, שנתון ונפח כמו שלי, משווה בין הרעשים ואז מכשיל את שלי על רעש בלתי סביר.

ב. הבוחן מודד רעש באמצעות מכשיר ייעודי, ולאחר שנוכח לדעת שהרעש המקסימלי מהאגזוז הוא מעל למותר בחוק, מכשיל אותי על רעש.

מה שקרה בפועל שהגיע בוחן הסתכל על הדוד האחורי של רמוס שמותקן ברכב ואמר "גבר האגזוז לא חוקי", לאחר שקיבל טפסים מרמוס ואישורים כאלה ואחרים, החליט שהאגזוז בסדר אבל הרעש לא.

בדיקת הרעש הסתכמה ב.... כלום! לא הייתה בדיקת רעש.

מטבע הדברים זה עיצבן אותי, כך שמנהל המכון נאלץ להגיע, ביקש להניע את הרכב קבע "רועש מידי" והשאיר אותי פעור פה.

חזרתי למוסך, הרכבתי דוד מקורי, נסעתי בחזרה לטסט ועברתי. ניגשתי לבוחן ושאלתי מה הן ההגבלות לרעש, על מנת שאני אוכל לרכוש דוד שיעבור טסט, הבוחן מצידו אמר לי בכנות שאין לו מושג בדציבלים ושתכלס אני צריך להגיע והם ישמעו "אם זה בסדר" ויחליטו.

אני רוצה להגיש תלונה למשרד הרישוי עקב התנהלות לא מקצועית, אי עמידה בתקנות, אי ידיעת התקנות ואיך לא - בזבוז הכסף והזמן שלי ללא סיבה.

מה אתם אומרים? קרה לכם מקרה דומה בעבר? איך פעלתם?

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

לפי חוסר ההיענות, אני מבין שאף אחד לעולם לא פעל נגד החלטה זאת? אולי גם לי כדאי להתחיל לעשות טסטים אצל "ההוא הנחמד"

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם (נערך)

גם לי זה קרה , ברחובות , טען שאין דודים ??? (היו שניים חדשים ) ביקש להתניע את הרכב , ואמר הרכב לא עומד בתקן.

אבל הרכב הוא רכב אספנות .... ואז התקן היה "קצת" שונה....

בנוסף הכשיל על חגורות לא תקינות (חגורת 2 נקודות. ) אבל זה מה שהיה במקור ברכב...

מאז לא חוזר לשם עם אף רכב.

בגלל שמדובר ברכב אספנות , פשוט הרכב המתין את החודש הדרוש בחניה , הוצא רישוי תנועה זמני , ולמכון רישוי אחר

שם עבר חלק...

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר עם איביזה טורבו של חבר בפ"ת.

אחרי ויכוח קולני הביאו את מנהל המכון שגם הוא החליט "רועש מידי" ללא שום בדיקה.

הפתרון היה לחכות עד שקיבלתי את הטופס "נכשל" ואז חזרתי עם הטופס נכשל למנהל המכון.

ביקשתי מחבר שיצלם הכל דרך הפלאפון ובגלוי.

הנחתי את הטופס על השולחן שלו והסברתי לו שהוא הכשיל אותי בלי לבדוק עם מד דציבלים שנידרש לפי התקנות.

2 ימי עבודה שלי (טסט+החלפת אגזוז+טסט חוזר) 1000 ש"ח לפני מע"מ

קניית אגזוז מקורי מצ'מפיון+הרכבה הערכה גסה של 4000 ש"ח לפני מע"מ

ייעוץ תחבורתי+עו"ד 5000 ש"ח לפני מע"מ

ואז שאלתי אותו האם הוא מוכן לקבל תביעה על סך 10.000 לפני מע"מ ואני יכול להוכיח שהוא הכשיל ללא בדיקה.

מיותר לציין שהרכב עבר טסט במקום ללא צורך בטסט נוסף.

מאז כל פעם שהגעתי עם האיביזה שלי או של החבר (שניהן צהובות) הן היו עוברות חלק ויהי מה.

בטסט האחרון הרכב עבר עם צנרת מלאה 2.75+GT28RS+ המון המון ממתקים :)

בעכבות היחס הטוב והמקל שקיבלתי במשך 5 שנים לא היה לי טעם ללכת ולהתלונן לאף אחד.

ואל תהסס להתלונן, תגיש תלונה רשמית ודרישה לפיצוי כספי.

• תוכן חדש...