Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

450 דולר + 30 דולר משלוחה + מכס = פחות מ-2500 ש"ח.

אבל כפי שכתבתי - מתח רווחים של 120% זה ממש בקטנה אצל יבואני הרכב (למעשה זה יותר מ-120% כי היבואן מזמין מאות יחידות והמחיר שהוא משלם הוא כ-400 דולר לכל יחידה).

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
137K על פאקינג יאריס היברידית? אה? 137K? אפילו עם מישהו יתעקש על היברידי, יש רכבים יותר טובים וזולים באותו הסיגמנט.

בדיוק מה שבאתי להגיב ! אני היחיד שהפסיק לקרוא שהוא כתב 137K ?!?!!?:|

מחיר מטורף ...

ביום שישי האחרון 25/7/2014 הזמנתי טויוטה אוריס היברידית ....137 אלף שח על הכביש בתנאי המבצע.

הכל בסדר איתכם? מדובר כאן באוריס ולא ביאריס. איזו משפחתית היברידית יותר זולה?

mohen, לא, הונדה ג'אז זה לא רכב משפחתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הכל בסדר איתכם? מדובר כאן באוריס ולא ביאריס. איזו משפחתית היברידית יותר זולה?

mohen, לא, הונדה ג'אז זה לא רכב משפחתי.

יכול להיות שאין, אבל אפשר לחסוך 30 אלף שקל ולקנות אוטו משפחתי.

את החסכון בדלק תחסכי בקנייה של הרכב ואת הירידת ערך תחסכי בסכום הרכב (מן הסתם הסכום גבוה יותר).

כבר היו פה כמה נושאים שפתחו בעבר כמה זה לא משתלם לקנות רכב היברדי.

וזה טיפה מצלצל באוזן במובן השלילי 137K לאוריס (היברדית), לא ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
השרשור הזה ממש מדשדש, שרשור מקביל על צ'מפיון הניב 198 תגובות (עויינות).

הייתי מצפה שמי שהגיב שם, עניינית, יגיב גם כאן.

אין סיבה. שם הבנאדם קנה, שילם, במחיר מופרך, וכל 2 דקות שינו לו את ההזמנה.

פה הבנאדם נתן מקדמה על אוטו יחסית לא יקר (משפחתית היברידית הכי זולה), התבאס, אמר "לא מתאים לי, לא קונה", מבקש לבטל ועובר לחפש אוטו של יצרן אחר. אין פה בשר...

פורסם

וצריך תמיד לזכור:

- לא לקנות טויוטה קורולה, או כל רכב אחר שמיוצר בטורקיה.

צריך לעשות רשימה של כל המוצרים שמגיעים משם ולהתחיל להחרים הכל .

פורסם (נערך)
לפותח השרשור,

כבר הגבתי לך בשרשור אחר שלך לגבי המולטימדיה

Roadrover של סוזוקי ( אני לא איזה סוכן שלהם, רק מישהו שקנה את הקרוסאובר, ובכלל אוטו חדש פעם ראשונה בחיים, ורוצה לשתף אחרים שידעו).

אני יודע שפעם הם מכרו מערכת של פיוניר (מקריאה של פוסטים ישנים) וגם אני חשבתי להתקין דרך מישהו חיצוני.

אבל ביום שישי האחרון עשיתי נסיעת מבחן והמערכת של ה Roadrover הייתה מותקנת במכונית ( כנראה שהם הבינו שהפיוניר לא הצלחה גדולה), עוד לא אין לי כמובן נסיון יומיומי איתה.

אבל מההתרשמות ראשונית, הראו לי את הפונקציות שם וזה היה נראה ממש מרשים, זה אנדרויד.ראינו יוטוב, וויז, אפשרות להתחברות לאינטרנט עם דונגל או HOTSPOT. אייקונים גדולים, מסך 8 אינץ, חוץ מהמסך משני הצדדים יש גם כפתורים שמפעילים אותו.

כבר עברו 4 ימים מהספירה של ה14 יום לקבלת האוטו, ברגע שאני מקבל את הרכב, אני יעלה סרטון ליוטוב.

מקווה שהמערכת באמת לא תאכזב. היא עלתה 5500, זה המון וכמעט כפול ממש שמוכרים בשאר האתרים אבל לפחות זה באחריות יבואן 3 שנים.

סתם כהמלצה, הרכב נרכש בסוכנות מכפר סבא, אנשים ממש נחמדים, ככה תוכל לראות בעצמך (או לחכות כמה ימים ואני יעלה שכולם יראו).

שלום,

מערכת האנדרואיד ברכב ההדגמה מדהימה, מערכת תואם מקור עם מסך 8 אינצ' קבוע (לא מתקפל) יש את כל מה שטבלט אנדרואיד נותן. גלישה באינטרנט, וויז, IGO PRIMO כלול, ניתן לגלוש באינטרנט, להוריד מהפליי ועוד. מערכת ההפעלה של המערכת היא 4.1.1 - לא ברור לי באם מיושן מידי ורוצה לברר באם יש מערכות עם מערכת הפעלה מתקדמת יותר

בסוזוקי המחיר וההטבות נשמרים למועד האספקה לא כמו בטויוטה שרק במועד התשלום המלא לרכב במלאי. ודרך אגב המבצע הוארך בטויוטה לפי אתר האינטרנט עד סוף אוגוסט 2014.

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

פה הבנאדם נתן מקדמה על אוטו יחסית לא יקר (משפחתית היברידית הכי זולה), התבאס, אמר "לא מתאים לי, לא קונה", מבקש לבטל ועובר לחפש אוטו של יצרן אחר. אין פה בשר...

מצטער אם לא הובנתי נכון.

בשרשור על צ'מפיון מדובר על קיזוז דמי טיפול של 500 ש"ח, ואילו כאן דובר (מעבר לשינוי ההזמנה) על אפשרות קיזוז דמי טיפול בסף 3% ממחיר הרכב ללא מיסים.

איך ירדו על צ'מפיון בשרשור ההוא, לא רק על המקדמה, על כל מה שרק היה אפשר. וכאן? הכל בקול ענות חלושה. למרות שבכללי, לפי תיאורו של פותח השרשור, העוול שנעשה לו בתהליך ההזמנה גדול יותר.

פורסם

ירדו על צ'מפיון כי נכון, הם מושכים אש, אבל השרשור התגלגל והתגלגל בעיקר בגלל שהקונה כל פעם חזר לעדכן שמשנים לו עוד דברים. מישהו גם הניח שעוד רגע מודיעים לו שבמקום פולו הוא מקבל אפ!... כאן הבחור התעצבן, והמשיך הלאה. והוא צודק. מי שלא מקיים דבר בסיסי כמו מחיר של עסקה סביר להניח שלא יקיים עוד דברים. אבל למה השרשור הזה לא מתמשך? כי את זה הבנאדם הבין כבר בהודעה שלו, שלח מכתב ליבואן ומצדו להיפגש בבית המשפט.

בשרשור על צ'מפיון לקח לפות"ש הרבה יותר כדי להבין את זה. בגלל זה אמרתי שפה אין בשר.

אני חושב שבשני המקרים אין שום זכות לקחת שקל. זה שהחוקים פה מוטים לטובת הסוחרים זו מחלה של המדינה שלנו. לדעתי - מי שלא עומד מאחורי מה שהבטיח - אין סיבה לשלם לו דמי ביטול על העסקה שהוא לא מאפשר לבצע.

פורסם

את החסכון בדלק תחסכי בקנייה של הרכב ואת הירידת ערך תחסכי בסכום הרכב (מן הסתם הסכום גבוה יותר).

איזה רכב משפחתי אוטומאטי עולה 107?

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

מצלצל שלילי? אוריס רגילה עולה 130k אז היברידית בתוספת של 7k נשמע לי בסדר גמור.

רכב משפחתי ב30 אלף פחות? תשמע, אני פורשת מלהבין את השטויות שאתה פולט מהמקלדת שלך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...