Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בנוסף לכל הבעיות שאני חווה עם הרכב החדש , נתקעתי עם מערכת שמע "מקורית כאילו" של AVOX שזה איזה שהוא ג'אנק סיני שהתקינו לי בגיל קאר.

מדובר על מערכת דאבל דין שהתקינו עליה ווינדוס CE עם IGO ,מצלמת רוורס , DVD וכן הלאה..

אני סובל מאוד מהמערכת הזאת גם בגלל איכות השמע הירודה ,אקולייזר לא לינארי , נגן USB שקורס המון ואתחולים לא צפויים .

שהתלוננתי אליהם בהתחלה הם ניסו למכור לי מערכת אחרת ברמה נמוכה יותר בתוספת של 2000 שח (בטענה שהמערכת שלי לא חדשה,כולה 3 שבועות האוטו אצלי) אחרי שהייתי אמור לבוא אליהם לתל אביב (מהצפון) ולשכנע אותם למה היא לא טובה.

לעומת זאת כשהתלוננתי לכלמוביל (יבואן מיצובישי) קיבלתי יחס משמעותית טוב יותר לאחר שהם הגישו את התלונה שלי והשבוע, נציג של גיל קאר מגיע אליי לבית.

קל לי להדגים לו את רוב הבעיות (אולי חוץ מבעיות האיכות שזה עניין סובייקטיבי), והמטרה שלי היא להחליף את ה AVOX (ששוויה 3800 שח!!!) במערכת פשוטה ובסיסית (גם ללא GPS) שהם מוכרים באותו שווי או פחות, גיל קאר משווקים ומתקינים כמה סוגי מערכות פשוטות יותר ככה שזו לא הבעיה.

למעשה ביקשתי שישימו לי את המערכת המקורית של מיצובישי אטראז' הפשוטה אבל הם אמרו שהמכונית מגיעה ללא מערכת בכלל.

האם מישהו התנסה בהחלפת מערכת מקורית \ איזה שהיא מערכת שהותקנה אצלהם ?

האם הם נתנו שירות טוב והיו הוגנים?

האם יש לכם טיפים לשתף מהשירות שלהם?

האם הם יכולים לומר שהם לא מטפלים בפנייתי בגלל שהתקנתי מגבר\רמקולים ברכב (פגיעה באחריות)?

תודה מראש!

פורסם

מיצובישי אטראז' כשהיא מגיעה לארץ היא מגיעה ללא שום רדיו מובנה,פשוט חתיכת פלסטיק עם ברגים.

בגיל קאר יש רדיו "תואם" עם פלסטיקה ולכן זה נראה כאילו זה הגיע ככה להרבה אנשים.

Scan Speak

פורסם

הבנתי את זה מהם, ואפילו הבנתי שהמערכת של הספייס סטאר היא של JVC שזולה משמעותית כי אין בה IGO אבל טובה יותר משמעותית מה AVOX .

• תוכן חדש...