Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום.

לפני כ 3 חודשים קניתי רכב מטרייד אין.

קניתי אותו ב 24 אלף שקל .

לאחר כשבוע התחילו הבעיות. ממיר קטליתי שהלך , משאבת דלק וכו . לקחתי אותו לבדיקה והסתבר גם שהרכב בעבר עבר תאונה קשה .

לפני יומיים גם גיליתי שהרכב בעברו מליסינג. מוכר הרכב לא ציין זאת בפני.

כשביקשתי לבטל עסקה נאמר לי שזה לא אפשרי.

וכמובן שאמרתי לסוחר שאגיע לבית משפט

שאלתי היא האם יש עילה לתביעה עקב החוסר פרטים שקיבלתי שקניתי את הרככב ?

הרכב שהובטח לי לא עומד בדרישות ושילמתי מכספי על רכב שאי אפשר למכור ובקושי שאפשר לנסוע עליו .

תודה רבה ושיעבור עלינו שבוע שקט

עריכה אחרונה על ידי edabu
פורסם (נערך)

עשיתי טעות . טעות של יחד עם רכב ראשון .

זה סיטרואן c4 2006 נקנה מטרייד אין בדימונה .

אגב מיותר לציין שאם הייתי יודע שהרכב מליסינג לא הייתי שם עליו יותר מ 14 אלף

עריכה אחרונה על ידי edabu
פורסם

יש לך טופס גילוי נאות חתום ע"י בעל המגרש?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפסול באופן עיוור מכונית מליסינג זה מעשה לא חכם. הסוחר שרכשת ממנו אומנם מנוול, אבל גם אתה התרשלת בכך שלא לקחת את הרכב לבדיקה כמצופה ממך כתור קונה.

מניסיוני, בליסינג ניתן להשיג מכוניות יפות ומטופלות עם היסטוריה מתועדת, במצב מצוין ובמחיר נוח. כל מה שצריך זה סבלנות, מעט כושר מיקוח והיגיון בריא טרם ביצוע הרכישה. נקיטה בכל הצעדים הללו אמורה להפחית למינימום את הסיכון, שממילא קיים גם בעת קניית רכב מאדם פרטי.

שים לב שסוחר לפי החוק מחוייב להעניק לך טופס גילוי נאות. אם הוא לא עשה זאת אז הוא עבר על החוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי דעתי ממה שאני רואה פה מדובר על סוחר ללא רישיון עסק, סתם מישהו שמוכר מכוניות, יכול להיות שאני טועה אבל לא נראה לי.

פורסם

הבחור רשם שקנה רכב מטרייד אין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפסול באופן עיוור מכונית מליסינג זה מעשה לא חכם.

+1 :mm_yeah:

רכבים שחוטים לא חסר גם אצל אנשים פרטיים. יש מספיק כאלה שהרכב אצלם סוגר ק"מ אסטרונומיים, ונכנס לטיפול רק אם הוא נכבה ולא מתניע יותר.

דוגמא - יש לי שכן שלפני כמה שבועות הוציא ניסן ג'וק חדשה מהחברה, וכבר הבוקר ראיתי את הבן שלו מתניע את הרכב (מבלי לחכות את הכמה שניות שצריך כדי שהמשאבת דלק תופעל, והמחשב יספיק לבדוק את תקינות הרכיבים), ומיד מתחיל את הנסיעה עם גז ברצפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• אחראי פורום
פורסם
הבחור רשם שקנה רכב מטרייד אין.

לא חסרים חאפרים שמתהדרים בתואר הנ"ל. הם באמת עושים טרייד-אין, אבל זה לא חותמת להיותם חוקיים.

הייתי מזמין אותך לצפון, לראות איך פותחים/סוגרים עסקים כאלה באופן קבוע, אבל בטוח שבכל הארץ יש כאלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...