Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מרק, בעניין הדיאגרמה שלך,

(מראש אומר, אני לא מבין דבר וחצי דבר באלקטרוניקה וחשמל)

את הנגדים אתה מסמן ב k, לא אמורים להיות מסומנים באוהם?

לפי הסכימה שלך המגעים הפנימיים של הדאטה מחוברים דרך נגדים כ"א לפלוס (75k) ולאדמה (50k),

לפי מפרט של חיבורי USB תקניים לצורך זיהוי מתקן טעינה קבוע (DCP) צריך להיות נגד של 200 אוהם בין המגעים

וככל שאני מבין את הסכימה צריכים להיות מחוברים נגדים של 300 קילו-אוהם בין פינים 1ל2 ו 3ל4, כך שיתנו מתח של 3.6 וולט.

האם זה מה שעשית אצלך?

עריכה אחרונה על ידי noogie
פורסם

נגדים אשר מסומנים עם האות K הכוונה לקילואוהם. 75K שהם 75000 אלף אוהם.

אייפון לא משתמש בצורה התקנית של החיבורים כפי שמופיע בתקן USB. הנגדים למעשה קובעים את זרם הטעינה שהמכשיר יכול למשוך ממקור המתח.

תוכל לראות בתמונות שצירפתי קודם לכן את ערכי הנגדים המקורבים שהיו ברשותיי.

בניתי את המעגל בדיוק לפי הסכימה שצירפתי לך קודם לכן ואין שום טעות.

.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצאתי סכימה זהה לשלך במקום אחר, ז"א בשביל טעינת אייפון אני צריך שקע מיוחד ובשביל טעינת אנדרויד אני צריך שקע סטנדרטי (נפרד).

פורסם

אני עוד לא הבנתי משהו אחד.

למה לא להתקין מטען רגיל לרכב (כמו זה שכנס למצת) באזור ניסתר מאחורי הדבורד ומשם למשוך כבל USB איזה נקודה שבא לך לקבע אותו.

אני מפספס משהו?

פורסם

כי המטענים האלו לא מצליחים להטעין את הטלפון כשהמסך דולק ווייז פתוח.

דבר נוסף, אני מעדיף שיהיה לי שקע טעינה מסודר ולא כבל שיהיה זרוק, מה גם שלעיתים אני באמת צריך שני שקעים.

פורסם
מצאתי סכימה זהה לשלך במקום אחר, ז"א בשביל טעינת אייפון אני צריך שקע מיוחד ובשביל טעינת אנדרויד אני צריך שקע סטנדרטי (נפרד).

אכן הסכימה דומה למעגל שצירפתי לך. שים לב שקיימים שם 2 מעגלים עם ערכי נגדים שונים שקובעים את זרם הטעינה 500 מיליאמפר או 1000 מיליאמפר.

לא כול האנדרואידים צריכים שקע מיוחד מכיוון שלא כולם מתייחסים לקווי ה-DATA בכדי לקבוע האם להטעין את המכשיר ובאיזה זרם.

לדוגמא נקסוס 4 אתה יכול לחבר לכול מטען של אייפון 3GS והוא יטעין את המכשיר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני עוד לא הבנתי משהו אחד.

למה לא להתקין מטען רגיל לרכב (כמו זה שכנס למצת) באזור ניסתר מאחורי הדבורד ומשם למשוך כבל USB איזה נקודה שבא לך לקבע אותו.

אני מפספס משהו?

לא ממש, יש היום גם מטענים לרכב עם שני שקעים - האחד מוציא 1 אמפר והשני עד שני אמפר - זה שקע שמסוגל לעשות הטענה מהירה - השאלה רק אם הסמארטפון שלך יזהה אותו ככזה ויוריד את ההגבלה של צריכת זרם מקסימלית 0.5A ויעלה לכוון ה1.8A כאן אני לא בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה,

לא עדיף לשים קרנל עם אפשרות לFORCE FAST CHARGE? במקום להתעסק עם חישובים והלחמות מיותרות?

לגבי האייפון, נופלים לפעמים :D

פורסם

יש לי גלקסי 3 מקורי באחריות סקיילקס (עדיין באחריות שמאד השתלמה לי עד עכשיו) ובלי קשר, ביום שקניתי אותו אמרתי לעצמי שאני לא עושה רוטים, קרנלים וחמוצים. אכלתי על זה מספיק קש במכשיר הקודם.

פורסם (נערך)

במקום להלחים מצאתי שיש באיביי מתאם שעושה את אותה הפעולה

http://www.ebay.com/itm/CE-Link-USB-Fast-Charging-Switch-Power-Charging-Charger-Adapter-Convertor-White-/291095848597?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item43c6aa2695

או זה:

http://www.ebay.com/itm/PortaPow-High-Speed-Charge-Only-Adaptor-Adapter-Micro-USB-Android-Fast-Charger-/321254386023?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item4acc40e967

שאין לו כפתור אבל נראה לי יותר איכותי (והכפתור מיותר וסתם יתקלקל) וגם מגיע מUK - משלוח מהיר יותר בדר"כ. אז הזמנתי את זה הרגע

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...