Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש גם את עניין הריח שנתפס במערכת המיזוג. תתחיל בהחלפת פילטר אויר. יש לקנות בחנויות חלפים פחית שהיא מעין רימון עשן... פותחים אותה בתוך הרכב ונותנים למזגן לעבוד בסירקולציה פנימית כחצי שעה וזה אמור עוד יותר להעלים ריחות שנדבקו בתעלות המיזוג/על המעבה עצמו.

פורסם
יש מצב שהריפודים אצלך באוטו הם לא ריפודי העור המקוריים. תבדוק את זה.

במידה ואכן כך, תוכל להוריד אותם ולהנות מריפודי בד במצב חדש.

אין שום ריפודי בד. הרכב מגיע עם ריפוד דמוי עור.

לדגם הזה יש מחלה של תפרים נפרמים במושבים - התפירה במושבים (בניגוד לW203) היא לרוחב. עכשיו תאר לך כמה אנשים מתיישבים וקמים, פלוס הנהג.

כל אדם שמתיישב מפעיל לחץ באזור התפר שפשוט נפרם. אצלי בW203 מושב הנהג היה קרוע בחלקו. רק החלק התחתון עולה בארץ באזור ה-1800 ש"ח. הזמנתי מקורי מגרמניה ב-700 ש"ח.

פורסם

באמת כל הכבוד על העבודה הקשה ....

רואים שלנהג מונית הזה הייתה שיטה כל פעם שהרכב מלוכלך קונים שטיחים חדשים:-D

בכל מקרה נראה שתזדקק לעוד הרבה APC מברשות חדשות יותר וכו....

לדעתי התקן המברגה לניקוי שטיחים זה הרעיון המוצלח בשבילך!

http://www.autostore.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94-Chemical-Guys-Carpet.html

בכל מקרה בהצלחה ותתחדש.

פורסם (נערך)

וואו עשית שינוי גדול בהחלט , לעומת זאת ישנה עווד עבודה.

כל הכבוד על המהלך האמיץ לרכוש מונית אני מוכרח להודות שזה עבר במוחי כמה פעמים.

אתה חייב לעשות ליטוש פנסים יחזיר את הפנסים כמה שנים אחורה לרגע שיצאו מהחברה, מצאתי לך מדריך : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?236696-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D.

ד"א , איך העלמת את כתמי החלודה שהתווצרו על גג הרכב?

עריכה אחרונה על ידי Liron97

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

את כתמי החלודה עדיין לא העלמתי, תכננתי לעשות פלסטלינה אחרי השטיפה אבל פשוט לא נשאר לי כוח. בכל מקרה תכננתי לעשות גג שחור מבריק ולהעלים את כל סימני המונית, אבל האשה מתנגדת לעניין בטענה שזה "ערבי". אולי צריך להראות לה איך זה נראה בפועל ואז היא תשתכנע.

למרות שאני לא ממש שואל אותה, רק נותן לה להרגיש טוב עם עצמה.8)

לגבי הפנסים, כבר הכנתי שיעורי בית לגבי העניין, ונקנו כל החומרים הדרושים, הניקוי \ חידוש יבוצע כאשר אני יעשה גם את הפלסטלינה.

ככל הנראה במהלך הסופש הקרוב, כמובן שאעדכן בהמשך.

פורסם

עבודה יפה מאוד!

עשית החלטה מאוד אמיצה להכנס לזה לבד ובכל הכוח, אחת ההוכחות לכך שאפשר ללמוד מהפורום הזה המון רק בעזרת אופציית החיפוש וסבלנות :)

אגב, כל הכבוד לחברה שהצטרפה ועזרה לך, מקווה שאתה מעריך את זה.

לפני שאתה מתקדם עם הניקיון החיצוני ומדביק מדבקות תשקיע בפלסטלינה, אתה פשוט לא תאמין למה היא מסוגלת.

בקשר לפנים הרכב, גם אני חושבת שעוד סיבוב של APC יכול לעזור, בגלל שהפעם כמויות הלכלוך משמעותית קטנות יותר, יהיה לכם קל יותר להשקיע בפינות הקטנות ובאמת לרדת לפרטים הקטנים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...