Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לקבל מכם המלצה על כלים וחומרים לניקוי ג'אנטים והברקתם כולל חומר הברקה לצמיגים,

עדיפות לכלים וחומרים איכותיים.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

ג'ל לצמיגים של מגס, זול ועושה עבודה טובה למדי.

בנוגע לחישוקים:

אני משתמש בפרימיום בלו של CG, לא יכול להגיד שאני "עף" ממנו. אני רוצה לקנות ולנסות את הסונקס בקרוב. על רכב אחר עם חישוקים חדשים למדי הוא היה "סבבה".

אני משתמש במברשת המחודדת של קארפלן, אצלי היא התעייפה ושדרת הברזל כבר לא קשיחה כביום הרכישה. אני אחפש אלטרנטיבות אחרות בקרוב. משתמשים אחרים כאן דוקא העידו שהיא בסדר גמור, ואפילו טובה מאוד ביחס למחירה הזול. כנראה נפלתי על לימון או שסתם אני אגרסיבי מידי.

ממליץ גם להשיג מברשת קטנה, לניקוי האזורים של הברגים.

M-TECH E46

פורסם

קניתי מחו"ל EZ MINI ו 2 מברשות דיטיילינג עגולות של ואלט

עדיין לא הגיע.

הEZ עולה בסביבות 75 ש"ח(12-13 GBPׂׂ)

הואלט בסביבות 12-15 ש"ח

מתכנן לקנות עוד מברשות קירצוף ידית קצרה וידית ארוכה מאוטוסטור.

נראה לי אנסה לנקות את הג'אנטים ללא חומרים חריפים (כי יש עליהם ציפוי) עם ONR QD או עם APC.

פורסם

אני דווקא כן ממליץ על הפריום בלו של cg, יש לי ואני מרוצה ממנו.

מברשת למגזניום מאוטוסוטר 30, שקל.

לצמיגים חד משמעית הנוזל לצמיגים של מגס , טוב וזול.

תיישם אותו עם פד / מברשת מיוחדת,

(12 פדים סינים באיבי 5 שקל) אין צורך ביותר איכותי לדעתי.

וניקוי ראשוני עם apc וסמרטוט פשוט על הצמיג, לפני הישום.

ככה אני מנקה וממש מרוצה!

העלתי תמונה בשרשור של "איך ליישם חומר לצמיגים של מגס " (תגובה אחרונה עם אתה רוצה לראות).

drive for life

• תוכן חדש...