Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אכפת לי לדרוס גם 200 איש שמנסים להרוג אותי עם אבנים, בטח ובטח אם אני נוסע באוטו עם אנשים נוספים.

עדיף להיות פצוע כלוא מאשר הרוג משוחרר.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום בעיה מוסרית בפגיעה במי שמנסה לחסל נהג ונוסעיו, אם המשליך יפצע או יהרג בנסיון הנהג לברוח או למנוע את השלכת האבן/סלע, זה המחיר שעליו לשלם.

הבעיה שמי שנקלע לסיטואציה הזו לא ידע, ולפיכך לא התכונן לאירוע, מי שידע לא היה נוהג לתוך המקום, אני הייתי משתמש בכל אמצעי כדי

להסתלק מהמקום ואם בדרך היו נפגעים כמה, זאת בעיה שלהם.

פורסם (נערך)
האירוע התרחש בשעה 13:45, כאשר המשפחה, יחד עם י' שנהג ברכב, יצאה לכיוון הכותל המערבי. הדרכים המובילות אל הכותל היו חסומות, ונהג הרכב החליט לנסוע דרך שכונת ואדי ג׳וז במזרח ירושלים. השינוי במסלול, כך התברר מאוחר יותר, כמעט עלה בחיי הנוסעים.

כל הכבוד על התושיה של הנהג. אני לא חושב שהוא דרס מישהו, בטח לא במהירות משמעותית (אין פגיעה בפגוש, על מכסה המנוע או בשמשה הקדמית מלבד הפגיעה מהרכב שבו הוא נכנס), אבל עדיין הוא נהג כמו שצריך בסיטואציה, להמשיך להתקדם בנחישות עד שמתרחקים מנקודת הפיגוע.

אבל החוכמה האמיתית היא פשוט לא להכנס לצרות כאלו.

הכותל המערבי נבנה על ידי הורדוס לפני כ-2000 שנים ולא יברח לשום מקום.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

האם ביטוח מקיף יכסה את הנזקים במקרה כזה? הרי יש להם בדרך כלל סייג נגד פעולות הסלמה. תחשוב שאני מחסל את כל החלק הקדמי של האוטו בדריסה של רוצחים, ועכשיו אני מעוניין לבצע פחחות וצבע. (אולי לא צבע, בכל זאת אוטו אדום. רק מוסיף לגוון :lol: )

פורסם

אם מישהו מכוון לך אקדח לרכה - אתה שואל את עצמך כמה תעלה השתתפות עצמית?!?

בכל מקרה - במצב נדיר בו זורקים עליכם אבנים ישר מלפנים ואין לכם מספיק זמן לברוח - פשוט תברחו משם הכי מהר שאתם יכולים גם אם זה אומר לברוח דרך משליכי האבנים עצמם - במציאות - בד"כ הם ישליחו אבנים בחבורות, מצידי הכביש, עם הידיים, מקלעים וכל דבר שהם יכלו להמציא בשביל לעשות את הנזק - פשוט לברוח.

הם לפעמים משליכים מאחורי מסתור, מאחורי גדרות ואפילו מתוך מבנים - העימות צריך להשאר לגורמי בטחון - אתם צריכים לברוח.

ולא תמיד ניתן להמנע ממצבים כאלה - משפחה נוסעת לחופשה, בן אדם נוסע למקום עבודתו - אף אחד לא העלה על דעתו שיזרקו עליו אבנים, אנחנו יוצאים מהבית אופטימיים מלאי שמחה - בחיי היום יום הוורודים והמאושרים שלנו ושוכחים מה הולך בחוץ - זה קורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם קצת חיים בסרט. כמה נקודות:

1. אבנים זורקים מכיוון החזית של הרכב, כי מהירות הנסיעה של הרכב היא עיקר המכה. זה נכון בעיקר בכביש בינעירוני, ולגמרי לא נכון בפקק או כל מצב אחר של עצירה.
  2. בדרך כלל הזורק לא יעמוד במקום שבו אפשר לדרוס אותו.
  3. בדרך כלל מבחינים בבעיה אחרי שהאבן הראשונה כבר פגעה.
  4. לגבי מה לעשות - קשה מאד לתת כללים מראש, למעט שלעצור זה לא מומלץ.
  5. כל מיני רעיונות של "תעשה רעש של רובה" לא יעבדו. עומד מולכם אדם עם לא פחות שכל ממכם. הוא יודע טוב מאד שאף אחד לא ירה בו, וגם יודע להבדיל בין רובה לבין צ'יקמוק.

דני

פורסם
אתם קצת חיים בסרט. כמה נקודות:

1. אבנים זורקים מכיוון החזית של הרכב, כי מהירות הנסיעה של הרכב היא עיקר המכה. זה נכון בעיקר בכביש בינעירוני, ולגמרי לא נכון בפקק או כל מצב אחר של עצירה.
  2. בדרך כלל הזורק לא יעמוד במקום שבו אפשר לדרוס אותו.
  3. בדרך כלל מבחינים בבעיה אחרי שהאבן הראשונה כבר פגעה.
  4. לגבי מה לעשות - קשה מאד לתת כללים מראש, למעט שלעצור זה לא מומלץ.
  5. כל מיני רעיונות של "תעשה רעש של רובה" לא יעבדו. עומד מולכם אדם עם לא פחות שכל ממכם. הוא יודע טוב מאד שאף אחד לא ירה בו, וגם יודע להבדיל בין רובה לבין צ'יקמוק.

דני

לא יודע כמה פעמים זרקו עליך אבנים אבל ברוב המקרים הזורקים פשוט עומדים בשולי הדרך.

פורסם

כמה שיותר גז ואם יש מישהו שעומד בדרך לא להתייחס לדרוס זה החוק היחידי,

לחבר שלי עשו מחסום עם צימיגים על הכביש בדרך לשער של הישוב , במזל היה לו ג׳יפ אז הוא לחץ ויצא מזה בשלום , הבקתב פגע מטר מהרכב.

Using Tapatalk

פורסם

אני חושב שלא כדאי להכנס בשרשור הזה לסוגייה המוסרית אלא רק לסוגיית ההשרדות ומה צריך לעשות כדי לצאת משם בשלום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כל הכבוד על התושיה של הנהג. אני לא חושב שהוא דרס מישהו, בטח לא במהירות משמעותית (אין פגיעה בפגוש, על מכסה המנוע או בשמשה הקדמית מלבד הפגיעה מהרכב שבו הוא נכנס), אבל עדיין הוא נהג כמו שצריך בסיטואציה, להמשיך להתקדם בנחישות עד שמתרחקים מנקודת הפיגוע.

אבל החוכמה האמיתית היא פשוט לא להכנס לצרות כאלו.

הכותל המערבי נבנה על ידי הורדוס לפני כ-2000 שנים ולא יברח לשום מקום.

אתה סוטה מהנושא ונכנס לוויכוח סתם. זה כמו להאשים את 3 הנערים ז"ל שנחטפו ונרצחו בזה שהם עלו על טרמפ. יידוי אבנים מתרחשים בכל רחבי הארץ, על צירים מרכזיים, לכן "לא להכנס לצרות" זה כנראה לסגור את האוטו בחניון תת-קרקעי בתוך מכולה ממוגנת עם אבטחה.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם
אם מישהו מכוון לך אקדח לרכה - אתה שואל את עצמך כמה תעלה השתתפות עצמית?!?

אה נכון. שכחתי שאחרי שאתה שורד אתה ניצחת, ואין יותר דאגות בחיים.

ברור שאני לא חושב על כמה יעלה לי לדרוס אותם! מבחינתי באותו הרגע, על כל דרוס אני מקבל 1000 שקל.

אבל מה לעשות, שאחרי ששרדתי, אני לא מקבל עכשיו מענק השרדות מהאגודה להוקרת שורדי פעולות הסלמה בע"מ.

אני רוצה לדעות מה לעשות אחרי​ ששרדתי!

פורסם

אתם בכח מנסים לא להבין את מה ש-Yanlin שואל?

לאחר שהארוע נגמר בשלום, ובעל הרכב נשאר עם אוטו מפורק מאבנים, ואולי כמה מחבלים שהוא פגש מקרוב בזמן מנוסתו, מה אותו אדם עושה עם הנזקים שיכולים להגיע לאלפי שקלים? זה לא פרט שולי בכלל! מי משלם על כל החגיגה?

הסובארו שבסמלון למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...