Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

דברתי אתמול עם חבר שסיפר על הרכב החדש שלהם,מדובר בפיקנטו שנרכשה בליסינג

היה להם 20 אלף כמקדמה והם משלמים 800 כל חודש פריסה ל-4 שנים .

יש לי 23 אלף ביד ואני די בטוח שנוכל לעמוד בהחזרים חודשיםם של 600-800 ש"ח .

אם אפשר הייתי רוצה להמנע מרכישה בליסינג (הרישום פוגע מאוד במכירה עתידית) .

על מנת לא לחזור על עצמי, אצרף לינק לדיון שפתחתי אתמול בו הצגתי את הדרישות מהרכב העתידי-להלן הקישור

תודה רבה למגיבים

פורסם

מציע לך לבדוק את היונדאי I10 לדעתי טובה מהפיקנטו,זאת בזכות מושבים תומכים יותר,דשבורד נאה יותר עם 2 צבעים ותא מטען גדול יותר.

טוב עכשיו שמתי לב שאתה מחפש אוטומט,אם כך אני מציע לך לבדוק את המיצובישי ספייס סטאר,היא תהיה חסכונית יותר,מרווחת יותר,מאוד מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההמלצה

קראתי שאתה רוצה לעשות סקירה נרחבת על הבונבון החדש שלך

מעניין האם ניתן לרכוש רכב חדש ללא לערב את חברות הליסינג השונות בתנאים שהצגתי בכותרת השרשור

פורסם
תודה על ההמלצה

קראתי שאתה רוצה לעשות סקירה נרחבת על הבונבון החדש שלך

מעניין האם ניתן לרכוש רכב חדש ללא לערב את חברות הליסינג השונות בתנאים שהצגתי בכותרת השרשור

בהמשך לקישור של צבי, אין כמעט יבואן בישראל שלא מספק כיום מימון נדיב ובתנאים נוחים למדי עם רבית אפסית שלרוב טובה יותר מזו שתקבל מהבנק (קיה למשל היא דוגמה טובה לכך).

פורסם

אני שמח לשמוע על תוכניות המימון השונות.

כעט נשאר לברר האם המיצובישי ספייס סטאר שווה את ההשקעה הכספית.

אמתין לסקירה המקיפה.

כל טוב

פורסם

עשה מה שאני עשיתי, עברתי כל סוכנות שידעתי שמציעה מיני. התיישבתי ביררתי קבלתי הצעות מחיר. בסופו של דבר הייתה לי ערימה יפה של הצעות וקטלוגים. עשיתי נסיעת מבחן על הדגמים שנראו לי. אני בסופו של דבר ירדתי מקנייה של רכב חדש כי הבנתי שהצרכים שלי ומה שאני רוצה לא מסופק עי הרכבים שנמכרים ב 75-80 אלף. אלא רק ע״י מכונית מהקטגוריה הבכירה יותר ולכן הלכתי לשוק היד 2.

אבל בגדול זו השיטה, לך תשב ברכבים תשמע הצעות מימון. הנציגים בחברות בדרכ אנשים נעימים ונותנים תחושה טובה.

קח נסיעת מבחן הכי חשוב!

ובהצלחה!

Alfa 159 TBi

פורסם
אשמח לרכבים אחרים אותם כדאי לבדוק במסגרת מגבלת התקציב

מניח שקראת את הסיקור שלי?

אם לא אהבת את המיצובישי,כמו שאמרתי תבדוק את היונדאי וקיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיקור מעולה ,כיף לראות סקירה תכלס בלי מוסיקה והתלהבות מהעיצוב החיצוני כמו ששמראים לא פעם ביוטיוב.

תתחדש וסע בדרכים טובות :)

מהרכב טיפה התאכזבתי- לקחו גיר מעולה לתנאים עירוניים(מאוד חסכוני וחלק בתפעול) ,שמו כיסאות של רכב מלפני עשור והוסיפו הרבה טכנולוגיה -חיישנים למינהם ומערכת מולטימדיה טובה.

הרכבת הרכב נראית לא מאוזנת-מצד אחד טכנולוגיה של המאה ה21 ומצד שני ידיות מזגן מיושנות.

קצת פחות השקעה במערכת וקצת יותר בסביבת הנהג- איכות הכיסאות,הגה מתכוונן לעומק ,בבידוד רעשי המנוע ואפשר לקבל רכב מעולה מכל הבחינות.

המחיר גבוה לטעמי.

פורסם

פורסם

תודה רבה .

בזמנו,כאשר הגיעה הג'אז ההיברידית לארץ ,נסעתי עליה ומאוד אהבתי את הגיר הרציף.

יצא לי לבצע נהיגת מבחן בלי נציג החברה,יצאתי לאיילון,נסעתי בעיר והגיר הרגיש נהדר.

חבל שאין יותר היצע של רכבים כביכל ערוניים וחסכוניים עם הגיר הרציף.

פורסם

מסכים,זה גיר מצוין,גם חלק לעומת הרובוטי וגם חסכוני לעומת הפלנטרי.

פורסם

כמו שציינתי בתחילת הפוסט , הרכב מיועד לאבא . מצד אחד,הוא רוצה רכב שלא יעשה בעיות,שיהיה כמה שיותר חדש ושיהיה חסכוני

מצד שני, מחירי הרכבים החדשים מרתיעים אותו גם אחרי שהראתי לו שניתן לרכוש רכב חדש בעזרת מימון ישירות המהיבואן .

האם ניתן למצוא רכב בן שנה\שנתיים ,ללא פניה לחברת ליסינג ?

פורסם

דברתי שוב פעם עם אבא והחלטנו לעשות "ירידה לצורך עליה" -לקנות רכב בן שנה שיענה על כל הצרכים ויהיה פחות יקר.

ירידה בשנים ועליה בתמורה :)

• תוכן חדש...