Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

ישנם שני רעשים מטרידים שקשורים לקלאץ' ברכב -

א. כשהמנוע קר נשמע רעש מתכתי מכיוון מכסה המנוע, ועוד יותר חזק בלחיצה על המצמד - נחלש עם התחממות המנוע.

ב. ביום חם לאחר נסיעה קצרצרה בעיר הקלאץ' מתחיל לשרוק בלחיצה עליו. כמצולם לעיל:

במוסך אמרו שחבל לפרק את כל הגיר בשביל איזה מיסב/משאבה, שכל עוד הקלאץ' עובד אז אין סיבה לגעת בזה - למרות שבכל-זאת יש לי חששות לגבי הרעש (שאי-אפשר להתעלם ממנו בקלות ראש)

מאחר והקלאץ' רק בן שנה וקצת, לא הייתי רוצה להחליף את הסט או לשלם הוצאות גבוהות על פירוק והרכבת הגיר.

האם מישהו מזהה את הרעש ויוכל לחוות את דעתו?

תודה רבה,

גרשון.

פורסם (נערך)

כיוון שלא ניתן לאתר תקלות ע"י רעש וכתיבה בפורום אני רק אנסה לתת כיוון,

אין זה אומר שמה שאציין לעיל יהיו הבעיות ואני לא בעל מקצוע מוסמך על מנת לקבוע ולדעת מה גורמי הרעש.

א. ייתכן ומדובר במיסב לחץ

ב. 2 כיוונים אפשריים, בימי קיץ חמים מאד וכשהרכב בשמש ומתחמם נוטות הדוושות להתחמם ולהתרחב,מכיוון שהן עשויות מפלסטיק ומתרחבות נוצר מצב של חיכוח קטן היוצר רעש,זאת ניתן למנוע זמנית ע"י מריחה של גריז בנקודות החיכוך בפדל. (אני מאמין שזה דיי נפוץ בספייס אצלי קורה גם בימי קיץ חמים מאד)

האפשרות השנייה הן משאבות הקלאץ' עצמן (קיימת משאבה עליונה ותחתונה) לרוב מחליפים את שניהן ביחד ולא רק אחת מהן.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

אם הרעשים הם אכן ממיסב לחץ וממשאבות קלאץ' - האם יש סיכון לנזק כלשהו? או שאלה רק רעשים שאפשר להתעלם מהם?

פורסם

אם אכן הרעש ממיסב הלחץ לא ייקח הרבה זמן שהוא יתפרק.הבעיה שהוא גם יהרוס את המנוף.ועלות התיקו תהיה יותר יקרה.

• תוכן חדש...