Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה אליכם, קיבלתי אתמול סאב מחבר של דוד שלי (לא שזה מעניין אותכם אבל לפרוטוקול) הסאב אני לא יודע איזה חברה הוא אבל כתוב עליו יעני על התוף

MGX - MEGAVOX AUTOHIFI TECHNOLOGY

מישהו יודע עליו משהו או מכיר אותו אני חייב חוות דעת עליו

 

וגם מה עדיף לי כדי לנצל אותו יותר יש לי מגבר בשבילו לאנזאר 1000 וואט 2 יציאות אז האם עדיף לי לשים אותו על יציאה אחת ואחת תהיה פנויה או שעדיף לי לגשר את 2 היציאות?

 

תודה רבה לכל העוזרים

לירן...

פורסם

אם זה סאב כמו בקישור שהחבר נתן אז הנתונים היבשים לא משהו...30HZ הכי נמוך זה לא הרבה...

לדוגמא : טובים יורדים ל-18Hz (לא שאנו שומעים את זה אך זה מעיד על ביצועים...),92 Db סבבה.

אך נתונים יבשים אינם הכל...

-לפי דעתי עדיף לחבר סאב בגישור...[למה תשתמש ביציאה השניה? -אין לך אפשרות לחבר כלום,או עוד סאב(זהה)].

:screwy:
פורסם

מתן וכולם (בהתייחסות לת'רדים נוספים), אני מודה לכם על העזרה אבל לא צריך להגזים. מניסיון העבר זה רק יכול ליצור ריבים בין המשתמשים. תשאירו לי את העבודה השחורה :)

 

כמו כן כעבור כמה זמן הוא לא יכול לערוך את הכותרת אז אני מניח שזו הסיבה שהיא לא שונתה. לירן קרא בבקשה את כללי הפורום.

פורסם

אני שמעתי את הסאב הזה, היה לחבר שלי את שניהם, גם 10 אינטש וגם 12 אינטש, והם נישמעו דווקא בסדר יחסית למחיר(לא שיא האיכות) הנמוך שהם עולים(אני מדבר על 200שקל גג),זה נראה לי עוד חברה סינית אבל קיבלת את זה בחינם. אם אני לא טועה ההספק שכתוב עליהם 440? פעם אחרונה שראיתי את הסאב הזה היה לפני 4שנים אז אני לא ממש זוכר.

ותעשה לו גישור כי הוא לא יעבוד טוב על יציאה אחת.

×
×
  • תוכן חדש...