Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא דוגמא. לך יש את הכספות של כל המליינים של רעננה.

אני מסתפק בבלאטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין אם יש מישהו בממשלה הזו שלא מושחת

צריך לבנות גדר מסביב למשכן הכנסת, יחסוך הרבה עבודה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)
מעניין אם יש מישהו בממשלה הזו שלא מושחת

צריך לבנות גדר מסביב למשכן הכנסת, יחסוך הרבה עבודה

לא יעיל.

הם לא נמצאים שם רוב הזמן

תנסה לתחום בגדר את חדר האחמ"ים בנתב"ג.

או חדרים פרטיים במסעדות היוקרה.

נראה לי הרבה יותר יעיל.

אולי תתפוס על הדרך גם כמה ראשי עיריות וחברי מועצות, ואולי אפילו איזה טייקון סורר.

עריכה: מצ"ב תמונה קטנה מהכתבה, למי שלא שמאלן עוכר ישראל שמנוי למהדורת האונליין של הארץ...

2829643446.jpg

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אלי ישי ממש הפתיע אותי! 6% זה המון ביחס לאדם שעושה כלום..דווקא פירון באמת הפתיע אותי לרעה..

אני מקווה שאין יחס ישיר בין הזמן שאתה נוכח לעשייה הציבורית שלך..

פורסם

לפירון יש עוד תפקיד בתור שר החינוך , אז הוא אולי קצת עסוק

אבל מה עושים החרדים שלא נמצאים שם ..

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מה שאותי מפתיע זה ש 75% נוכחות זה מצטיין.

בכל קורס הם היו נכשלים על נוכחות ובכל מקום עבודה מזמן היו זורקים אותם לאלף עזאזל. אם עובד שלי לא היה בא שבוע בכל חודש אין סיכוי שהוא היה נשאר אצלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפירון יש עוד תפקיד בתור שר החינוך , אז הוא אולי קצת עסוק

אין תירוץ כזה.

אין ישיבות בוועדות הכנסת בזמן הצבעות במליאה.

ההצבעות מתוכננות מראש, ואין שום סיבה לקבוע פגישות עבודה בזמן הצבעות במליאה.

הם בכלל לא נמצאים בבניין.

אפשר לעקוב אחרי זה פה. (היום זה לא חוכמה. כולם באו. יש בחירות לנשיאות המדינה. יש המון תקשורת, כולם מסתכלים. תבדוק בשבוע הבא).

חוץ מזה, גם אם בהצטרפות מקרים קרה משהו מהנ"ל- מתוך 915 הצבעות, הוא היה נוכח ב-82.

איפה הוא היה בעוד 833 הצבעות? האם זה באמת היה יותר חשוב, או שהוא סתם שם פס?

פורסם

אני לא מבין למה מודדים את שיעור ההצבעות בכלל ? מה זה מוכיח ? אלי ישי יודע שגם אם הוא יהיה נוכח בכל הצבעה הוא יפסיד כי כרגע הקואליציה היא ללא חרדים אז למה שהוא יהיה נוכח בהצבעות ויבזבז את זמנו ? שי פירון יודע שההצבעה תעבור בטוח אז למה לו להיות נוכח כשהוא יכול להקדיש את זמנו למטרה אחרת ?

יש לאנשים הללו הרבה עיסוקים מעבר להיותם נוכחים בהצבעה כזו או אחרת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

וואללה. עלית פה על סטארטאפ.

לשיטתך, אפשר לבטל את כל עניין ההצבעות.

רק אם יואיל כבודו לפרט- אילו עיסוקים (רשמיים, לא חלטורות בעבודות אינסטלציה) יש לח"כ מן המניין (ובמיוחד שאינו חבר ממשלה) מלבד השתתפות בדיונים במליאה ובוועדות הכנסת?

הדיונים במליאה מתקיימים 3 ימים בשבוע (בד"כ לא כל היום). הכנסת פעילה בסה"כ 8 חודשים בשנה. לא כל יום יש הצבעות.

פירון הוא האצבע שמייצגת את אלו שבחרו בו בכל החלטה שמתקבלת בכנסת.

הוא לא יכול היה להטריח את עצמו לפחות לחצי מההצבעות הללו?

באמת.

פורסם

נשמתי לרווחה כשריבלין זכה בסיבוב השני ולא שטרית.

יחד עם זאת, מביש שפרופ' שכטמן זכה לקול אחד בלבד. כבר היו לנו נשיאים מדענים, והם היו לא רעים בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היה לנו נשיא אחד שהיה מדען חשוב - ולא היה הצלחה גדולה כנשיא (קציר - "כולנו אשמים").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ויצמן גם היה מדען (כימאי).

הכוונה כמובן לויצמן קשישא ולא לויצמן "מה עניינים מיידלע? רוצה לשבת לי על הסטיק?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמובן - אבל אותו ויצמן היה גם מנהיג\פוליטיקאי מיומן, כך שכס הנשיא התאים לו. המדען הטהור לא היה מוצלח.

היו עוד אנשי אקדמיה שניסו כוחם בהקמת מפלגות, הם נעלמו די מהר. העולם הפוליטי מצריך סוג מיוחד של אישיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שופט את קציר בעיניים מודרניות יותר. הוא לא נתפס על אונס, לא נתפס על גניבה ולא קרא לאף אחד/אחת מיידלע או פייגלע. גרייט סקסס.

לגבי ריבלין, אחד מאחרוני הפוליטיקאים הימניים הליברליים. למרבה הצער הימין מקיא כאלו מקרבו, וחבל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...