Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הפעם ההתלבטות היא בין 2 אופציות:

1> טויוטה קורלה SUN שנת 2008, יד שנייה פרטית, 78,500 ק"מ עם ספר טיפולים מלא. מחיר: 44,000

2> טויוטה קורלה GLI 2008 (בקרת אקלים, מגנזיום שליטה על הרדיו מההגה), יד שלישית פרטית, 127,000 ק"מ, קיים ספר טיפולים עד 66,000 ק"מ - מסוכנות רכבי יד שנייה מוכרת. מחיר: 40,500.

אני מתכוון לסוע ברכב מעט, כ-12,000 ק"מ בשנה.אני מודע לעניין חוסר הנוחות של הגיר הרובוטי ושמעתי גם על מקרים של החלפת קלאץ' סביב ה-125,000 ק"מ.

מה דעתכם? איזו אופציה עדיפה?

תודה מראש.

פורסם

נסעת על הדראק הזה או רק שמעת?

בכול מקרה הייתי בוחר באופציה הראשונה,יש הבדל גדול בין ה ק"מ,גם עם ספר טיפולים שזה חשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני הייתי בוחר באופציה הראשונה, אם זאת המחיר המבוקש הוא קצת גבוה ביחס לשוק.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...