Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מהסיבה שהבלוק לא בהכרח ישר,לא מדובר במנוע חדש והחלקים "מתאימים" בין עצמם במשך הזמן.

אם שניהם ישרים לא תהיה בעיה.

מקווה ששמחת.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

לילה טוב חברים.

אז אחרי לבטים רבים עם עצמי החלטתי להביא ראש מנוע לאחר חריטה ויישור. היום הרכבתי את הראש והחלטתי לפני ההרכבה של הסעפות לבצע בדיקה של לחץ הפוך לראות שקיימת אטימות מלאה בצילינדרים...אז אטימות לא הייתה באף אחד מהצילינדרים ובריחת הלחץ הייתה בחלק מהצילינדרים דרך שסתום היניקה וחלק דרך שסתום הפליטה. מיותר לציין שהבוכנה הורמה בכל אחד מהצילינדרים ל נ.מ.ת והשסתומים היו במצב סגור. דיברתי על כך עם החבר שהביא לי את הראש ולטענתו זוהי לא אינדיקציה טובה ויש להרכיב הכל ופשוט להניע ואז הכל ייסתדר. מכיוון שאני מכיר אותו משהו כמו 15 שנה אני סומך עליו בעיניים עצומות אך עדיין לא מוכרת לי מצב של בריחת לחץ כאשר הראש במצב חדש. אשמח לשמוע חוות דעתכם בעניין לפני שאני שוב מחזיר את הראש למצב הרכבה מלאה בניסיון כן להניע ובחשש שאאלץ לפתוח שוב הכל.

תודה.

פורסם
מרווח שסתומים קטן מדיי יכול לגרום לזה.

אם זה תקין יש אי התאמה בין ה valve seat לשפה של השסתום.

אז אתה אומר שאין טעם לנסות להרכיב את הראש ולהניע?

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה הכוונה - הראש כבר מורכב אחרת איך הבוכנות היו בנמ"ת?

אגב למה דווקא בתחתונה ולא בעליונה?

סביר מאוד שהמנוע יעבוד אבל זה תלוי באחוז דליפה.

עוד במצב הזה המנוע רחוק מלהיות מנוצל ובהתאם תהיה צריכת הדלק.

לגבי "זה יסתדר כשתניע",אם זה יניע מעצמו זה לא יסתדר בטוח אלא אם כן זה פיח.

פורסם

בלי להעליב או משהו. אבל החבר שאמר לך להניע הוא חפפן במקרה הטוב והחאפר מטורף במקרה הסביר. כנ"ל ההוא שמפרק ראשים "תקינים" כי הוא עלה על סטרטאפ, אין פרוקיה אחת בארץ שעושה את זה, אולי יש לזה סיבה. ואפילו לא רק כלכלית.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
לא הבנתי למה הכוונה - הראש כבר מורכב אחרת איך הבוכנות היו בנמ"ת?

אגב למה דווקא בתחתונה ולא בעליונה?

סביר מאוד שהמנוע יעבוד אבל זה תלוי באחוז דליפה.

עוד במצב הזה המנוע רחוק מלהיות מנוצל ובהתאם תהיה צריכת הדלק.

לגבי "זה יסתדר כשתניע",אם זה יניע מעצמו זה לא יסתדר בטוח אלא אם כן זה פיח.

סליחה, היתכוונתי לנ.מ.ע. נקודה מתה עליונה.

פורסם
בלי להעליב או משהו. אבל החבר שאמר לך להניע הוא חפפן במקרה הטוב והחאפר מטורף במקרה הסביר. כנ"ל ההוא שמפרק ראשים "תקינים" כי הוא עלה על סטרטאפ, אין פרוקיה אחת בארץ שעושה את זה, אולי יש לזה סיבה. ואפילו לא רק כלכלית.

ההוא שמפרק ראשים זה אותו אחד שהביא לי את הראש החרוט לפי בקשתי. הוא אף פעם לא איכזב אותי למען האמת ואנחנו חברים מאוד טובים בלי קשר לתחום. הוא כמובן מיתחייב על אחריותו המלאה שהראש מנוע תקין ורק להניע שהשסתומים ייתיישבו וייסגרו כמו שצריך ולחץ הפוך כל עוד המנוע לא עבד קצת ונוצרו הלחצים הרצויים זוהי לא אינדיקציה על פי מה שהוא אומר. בכל מיקרה אני ארכיב ואניע ואעדכן ניראה מה קורה.

פורסם
ההוא כמובן מיתחייב על אחריותו המלאה שהראש מנוע תקין ורק להניע שהשסתומים ייתיישבו וייסגרו כמו שצריך ולחץ הפוך כל עוד המנוע לא עבד קצת ונוצרו הלחצים הרצויים זוהי לא אינדיקציה על פי מה שהוא אומר. בכל מיקרה אני ארכיב ואניע ואעדכן ניראה מה קורה.

הראש עבר שיפוץ חוץ מיישור?

פורסם (נערך)

בגלל שאני בספק גדול אם יש בתי מלאכה שמחליפים טבעות אטימה (valve seat),בארץ שיפוץ שסתומים נגמר בשלייף ויכול להיות שנעשה לא טוב.

לחליפין טבעות מעוותות או שסתומים עקומים.

לחליפין#2 יכול להיות שחלק בתזמון,התזמון עצמו או מרווח קטן מאוד גורם לשסתומים לא להסגר עד הסוף.

בכל מקרה לשאלה ה-1 שלך - אם כל מה שנוגע לתזמון תקין,אין באמת טעם לנסות ולהניע כי אלא אם לא החליפו את הטבעות האלה אין שם באמת למה להתיישב.

• תוכן חדש...