Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש סופר מיני חדשה, כרגע ההתלבטות שלי היא בין יונדאי i20 לפיאסטה, כאשר גם סקודה פאביה ואיביזה נמצאות בתמונה,

אני רוצה גיר ידני. ביצעתי נסיעת מבחן על היונדאי בלבד (על האחרות אבצע אני מקווה בהקדם) והיא הרגישה סהכ בסדר אם כי מעט תזזיתית בפניות. אשמח לכל עזרה/המלצה..

פורסם

התקציב הוא 80k, הדבר שמרתיע אותי לגביי הקליאו הוא השם הרע שיש לצרפתיות והעובדה שכל פעם שחשבתי על קליאו דאגו להגיד לי לא להתקרב אליה. לגביי הסוויפט היא נראית לי פשוט קטנה, אבל צריך פשוט לעשות עליה נסיעת מבחן. הייתי כבר דיי סגור על היונדאי, אבל משהו בתוכי לא שלם עם זה.

פורסם

הקליאו מאובזרת יותר מהיונדאי,ולי אישית גם נוחה יותר מבחינת המושב,הפיאסטה גם מתמודדת ראויה וטובה,הפאביה כבר מאט מיושנת,גם פחות בטיחותת,כנל האיביזה שמרגישה פחות חדישה מאשר הקליאו וגם פחות אחריות.

עזוב את הדעות הקודמות על רנו,זה רכב מצוין,לדעתי תתמקד בו לבין הפיאסטה ותשקול גם את הקאיה ריו,שהיא המרווחת ביותר מאחור עם מושב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי yulianx בסוכנות יונדאי שהוצע לי הרכב קיבלתי הצעה שכללה גם תוספת איבזור ללא תוספת תשלום דבר אשר מאזן את הקטגוריה הזאת אל מול הקליאו..

פורסם

אני אהבתי בקליאו את המסך מגע,ונוחות מושב אבל נוחות זה אישי,אני מציע לך לקפוץ לסוכנות רנו ולבדוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השם הרע שיצא לרנו היה הרבה "בזכות" הגיר האוטומטי שהם התקינו בכל הרכבים שלהם משנת 2000 ועד לא מזמן .

אם תריץ חיפוש, תראה שגם בשנות ה 2000 כן המליצו על רכבי רנו בעלי גיר ידני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק אלעד, אני מעוניין לקנות רכב אשר ישמש אותי כ- 7 עד 10 שנים בערך, שיהיה אמין, בטיחותי, חסכוני ושהיה נוח לשבת בו (זה כבר עניין אינדיוודואלי). לפחות בשלוש השנים הקרובות מרבית הנסיעות יהיו על קו נהריה- חיפה כולל עליותיה של חיפה.

פורסם

לגבי האמינות של ה i20,

היתה לי i20 ליסינג עד לפני חודשיים למשך כשנתיים (מודל 2010).

אמנם הדגם הישן והאטומטי, אבל לא נראה לי שהשתנה הרבה חוץ מכמה שינויים קוסמטיים.

מבחינת האמינות - חוץ מטיפולים תקופתיים, חריטת צלחות אחת, ואומים של גלגל שסירבו לצאת בזמן תיקון פנצ'ר, לא ראתה מוסך.

מבחינת התנהגות כביש והיגוי - אני פחות אהבתי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

בסופו של דבר החלטתי לרכוש את הi20 ידנית חדשה, אשר נמצאת עימי למעלה משלושה שבועות,

אלו הם ההתרשמויות שלי עד כה: ראשית, הגיר ידני, קל ונעים מאוד לתפעול, לפניי זה לא נהגתי על גיר ידני קרוב לעשור אבל הגיר של היונדאי בהחלט ידידותי רך ונעים לתפעול והנסיעה איתו באה בקלות.

עד כה נסעתי כ1500 ק״מ בעיקר באזור הגליל המערבי (נהריה- קיבוץ אילון) וחיפה ( מנהריה לאוניברסיטה) צריכת הדלק הממוצעת שנמדדה על ידי הייתה 1 ל- 15.2 ק״מ ולדעתי אם חיפה הייתי יורדת מהמשוואה הצריכה הייתה טובה יותר.

הנסיעה בתוך חיפה על שלל עליותיה מאתגרת מאוד את המנוע הקטן והוא מעט מתקשה ביציאה מהמקום אחרי עצירה מלאה באמצע עלייה ( לא חסרים רמזורים על צלע ההר בחיפה), ולכן צריך למשוך את ההילוכים, ובכלל ישנה תחושה שהמנוע מעט חלש ובמבט לאחור אולי הייתי צריך לבחור מנוע בעל נפח גדול יותר, אבל אלו דברים שהתקשית להבין במהלך שני נסיעות המבחן שביצעתי ( זהו הרכב הראשון שאני קונה).

הנסיעה נוחה למדיי אם כי לא מושלמת, יש תחושה שאני מרגיש כל מהמורה קטנה בכביש, ובנוסף ההיגוי מעט מלאכותי ובעת כניסה לסיבובים ישנה לפעמים תחושה שהרכב קצת מרחף, אבל בשורה התחתונה הייתי אומר שהרכב נעים לנהיגה.

בידוד הרעשים ממש טוב וגם המנוע שקט, אם כי הדבר מרגיש לי לעיתים כמגרעה מאחר ואינני מצליח ״להרגיש אותו״ בעת זינוק בעלייה,

קראתי מספר פעמים בפורום על בעיית מזגן, בעיני המזגן מצויין ועושה עבודה טובה, רוב הזמן אני נמצא על רמה 2 מתוך 4,

בנוסף יש אחלה אבזור ברכב, והמון תאים ומקומות אחסון,

ולא פחות חשוב הופתעתי לטובה מצבע הרכב (אפור עכבר),

שורה תחתונה, מיום ליום אני מרגיש יותר ויותר מרוצה מהבחירה,

תודה דה לכולם על העזרה,

יובל.

פורסם

ובנוסף ההיגוי מעט מלאכותי ובעת כניסה לסיבובים ישנה לפעמים תחושה שהרכב קצת מרחף

בגלל זה כתבתי לך שמבחינת התנהגות כביש אני לא אהבתי (במיוחד אחרי שאתה עובר ממאזדה 3 דור ראשון לכזה רכב)

לגבי המנוע, אני לא יודע איך זה ביונדאי, אבל בסוויפט טוענים שרק אחרי 10K ק"מ המנוע נפתח. אתה רק קצת אחרי ההרצה, אז יכול להיות שיש עוד למה לצפות.

לדעתי הפיצ'ר מספר אחד ביונדאי (שאתה לא יודע שחסר לך עד שלא ניסית) זה הקיפול מראות החשמלי.

אני הרגשתי עם זה ממש כמו הבאטמוביל. לפעמים כדי להשתחל לפניה ימינה צרה, אתה פשוט מקפל מראות עובר, ואז שוב פותח וממריא.

שלא לדבר על חנייה עם מראות מקופלות.

תתחדש ותהנה זה הכי חשוב.

• תוכן חדש...