Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמעתי הרבה ביקורות על הגטס ועל הצריכת דלק שלה

רציתי לדעת האם הסטיגמה על הצריכת דלק היא גם על הדגמים של 2008 ומעלה....בכללי איך האוטו

תודה

פורסם

אענה לך בקצרה, הצריכה שלה לא הכי חסכונית אבל סבירה. מדובר במנוע 1600 או 1400 , בגלל שאנשים רואים רכב קטן שצורך נגיד לשם העניין - כמו רכב משפחתי בעל מנוע דומה (לדוגמא אקסנט) אז מייחסים את זה כרכב זללן.

הבעיה אצל אנשים נובעת מהמחשבה שרכב קטן צריך לקחת פחות דלק, גם אם הנתונים הטכניים והמכניים שלו זהים לשל רכב גדול.

יונדאי גטס רכב אמין , חזק, סוס עבודה קשוח. זה מה שחשוב מאוד היום, חלקים זולים , תיקונים פשוטים וקלים, עלויות לכל אלו נמוכות מאוד. זה שווה את העלות של הדלק הסבירה. לדעתי בכל אופן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אענה לך בקצרה, הצריכה שלה לא הכי חסכונית אבל סבירה. מדובר במנוע 1600 או 1400 , בגלל שאנשים רואים רכב קטן שצורך נגיד לשם העניין - כמו רכב משפחתי בעל מנוע דומה (לדוגמא אקסנט) אז מייחסים את זה כרכב זללן.

הבעיה אצל אנשים נובעת מהמחשבה שרכב קטן צריך לקחת פחות דלק, גם אם הנתונים הטכניים והמכניים שלו זהים לשל רכב גדול.

יונדאי גטס רכב אמין , חזק, סוס עבודה קשוח. זה מה שחשוב מאוד היום, חלקים זולים , תיקונים פשוטים וקלים, עלויות לכל אלו נמוכות מאוד. זה שווה את העלות של הדלק הסבירה. לדעתי בכל אופן.

תודה

האם צריכת הדלק שלו היא 1-10 ?כי מבחינה זה לא כל כך גבוהה,אבל משום מה אנשים הוציאו לאוטו הזה סטיגמה של רכב גרוע ששותה בלי סוף....

פורסם

הייתה לי גטס כזאת במשפחה, מודל 2007 אבל בגדול זה אותו הרכב.

אצלנו צריכת הדלק הייתה טובה יותר מ-10 קילומטרים לליטר, אפילו בסביבות ה-11 קילומטרים לליטר. אבל זה מאוד תלוי באופי הנהיגה שלך. בכלל, זה משהו שמלווה את יונדאי עד היום. אם אתה לוחץ ונותן הרבה קיק-דאונים צריכת הדלק עולה לשמיים. בנסיעה רגועה עם האצות מתונות אין בעיה לקבל צריכת דלק סבירה. זאת הסיבה שיצא לרכב הזה שם של זללן דלק, נסעו עליו הרבה אנשים בהשכרה/ליסינג עם רגל כבדה על הגז וצריכת הדלק עלתה בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברשותי גטס 2004, המנוע הישן, 12 שסתומים.

נסיעה משולבת צורך כ10-12 ק"מ לליטר.

1400 אוטומט. רכב אמין פשוט וזול. כשאני כבד על הגז, יוצא 1:10.

פורסם

יש לך מנוע 1.35 ולא 1.4.

וההבדל גדול. המנוע 1.4 חדש יותר, חזק יותר (97 כ"ס) ויש לו 16 שסתומים.

ככה או ככה, אני עם הגטס 1.4 (אבל 1.4 באמת, לא 1.35, מודל 2008) עשיתי 1:12-1:13 משולב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תודה

האם צריכת הדלק שלו היא 1-10 ?כי מבחינה זה לא כל כך גבוהה,אבל משום מה אנשים הוציאו לאוטו הזה סטיגמה של רכב גרוע ששותה בלי סוף....

ואתה עדיין רואה מאות מכוניות כאלו על הכביש נוסעות היטב , אם הרכב מטופל היטב, אני יכול להעיד לך אישית שגטס יכולה להגיע גם ל ממוצע 13.75 ק"מ לליטר (בדיקה שמבוצעת מדי תדלוק אצלי)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני שם לב ש הרוב הגדול של הגטס הם ליסינג או השכרה ובנוסף מתקשרים לאנשים שואלים אם יש להם את הרישיון רכב של הבעלות הקודמת (הליסינג) והם משחקים אותה כאילו הם לא שמרו אותה... מי לא שומר רישיונות רכב !?

פורסם

ומי כן שומר רישיונות של בעלים קודמים? אחד הדברים היותר הזויים ששמעתי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בשביל מה? מה יוצא לך מזה שאתה רואה את הרישיונות הקודמים?

איזה מידע קיים שם שלא קיים ברישיון העדכני?

(יצא כבר למכור כמה וכמה רכבים בחיי הקצרים, לעולם לא ביקשו ממני דברים כאלה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני יכול לראות אם עשו טסטים בזמן, אני יכול לראות מי היה הבעלים הקודמים ילד בן 18 או מבוגר בן 40, אם זה היה בליסינג אז חשוב לי לראות שהרכב נמכר במספר נמוך של קילומטרים... דברים ככאלה

פורסם

הגיל של הבעלים לא מופיע ברישיון, אז איך תדע?

ואם הרכב היה רשום על שם האבא כי הוא לקח מימון והבן הפוחז שלו נהג?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול לקרות אבל שווה לנסות... אני אישית מנסה לסחוט כל מידע שאני יכול לגבי הרכב... אני יעשה גם חיפוש בפייסבוק ואשתדל למצוא את הבן אדם שממנו אני קונה את הרכב ואת הבעלים הקודמים... הכל בשביל לסחוט מידע

• תוכן חדש...