Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על תגובה .ועוד דבר הדפיקות מתחילות רק אחרי כמה דקות שאני מניע (שמנוע מתחיל להתחמם )ואם זה היה בוכנה אז זה היה אמור לדפוק גם שמנוע קר לא?במוסך לא התייחסים לזה אמרו לי תיסע עד שזה יחמיר ואז נטפל בזה אז מה כדאי לחכות באמת עד שיתחזק עוד הרעש או שכבר לעשות תשיפוץ?

תודה

אני חושב במדובר בבעיה בבוכנה או גוז'ון פין

אבל אתה צריך להיות יותר מדוייק לגבי התייחסו או לא כי כתבת קודם שהציעו לך לפתוח מנוע לבדיקה ולא הסכמת

פורסם
אני חושב במדובר בבעיה בבוכנה או גוז'ון פין

אבל אתה צריך להיות יותר מדוייק לגבי

התייחסו או לא כי כתבת קודם שהציעו לך לפתוח מנוע לבדיקה ולא הסכמת

תודה על תגובות.

כן דן הציעו לי לפתוח מנוע אבל שראיתי שכיוון שסתומים לא פתר בעיה אז הלכתי על שיפוץ אז התחילו להגיד לי אל תשפץ זה כלום שאם יהיה רעש יותר חזק אז תחליף מנוע ועוד דבר אם זה בוכנה אז הייתי אמור לשמוע בוכנה גם שמנוע קר לא ?

פורסם
אם מוסך אומר תיסע עד שזה יחמיר זה

פשוט חוצפה ותברח ממוסך כזה כמו מאש כי אם קיים נזק כל שהוא ייתכן והוא עדיין במצב שאפשר לתקן במינימום עלויות. מכיוון שאני לא יודע באיזה רעש מדובר אני לא יכול לחוות את דעתי בעיניין אך אני ממליץ לך בחום לגשת לשמוע חוות דעת נוספת ומיקצועית יותר מאשר מה שלייצנים מציעים.

וולאה אתה צודק הלכתי לשם כי זה מוסך מורשה חשבתי אם הייתי יודע שיהיה שם לצניים לא הייתי מתקרב לשם.

פורסם

לשפץ מה בדיוק?

לעיתים שיש רעש פנימי חלש בתוך המנוע אז עדיף לתת לזה להתפתח כי קורה שפותחים מנוע ולא מוצאים כלום

בכל מקרה אני מציע לבדוק קומפרסיה לחץ הפוך ולחץ שמן ואז להחליט מה עושים

פורסם
לשפץ מה בדיוק?

לעיתים שיש רעש פנימי חלש בתוך המנוע אז עדיף לתת לזה להתפתח כי קורה שפותחים מנוע ולא מוצאים כלום

בכל מקרה אני מציע לבדוק קומפרסיה לחץ הפוך ולחץ שמן ואז להחליט מה עושים

הם בעצמם לא יודעים הם רק מנחשים שזה בוכנה וצריך להחליף אותה. ובדקו קומפרסיה בכל הבוכנות יצא 210

ולא יודע אם לחכות שזה יחמיר או כבר לשפץ

• תוכן חדש...