Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלי הוא סיטרואן C4, עדיין באחריות יבואן.

ב-4000 ק"מ עשיתי טיפול קטן רגיל במוסך היבואן (פוספלד כפר סבא) ולא הייתי מרוצה מאופן הטיפול.

עכשיו, ב-20,000 ק"מ אני מעוניין לעשות בדיקה וטיפול אצל אורן שירותי רכב (או אצל גבע).

אני יודע שאורן וגבע מומלצים, השאלה שלי:

1. האם אורן וגבע הם מוסכים מורשי יבואן סיטרואן? אני לא רוצה לפגוע באחריות

2. יש כמה דברים שאני רוצה לבדוק בנוסף לטיפול, האם אני יכול לעשות אותם אצל אורן/גבע בלי חשש לפגיעה באחריות? מדובר בין היתר בעדכון תוכנה ל-bluetooth, בדיקה של הגיר, נורות פנימיות שלא מתפקדות ורעשים במזגן.

מוסכי היצרן (בכפ"ס ובני ברק) לא עשו עלי רושם טוב וגם לא נוחים להגעה..

תודה לכל העונים!

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך גבע אינו מוסך מורשה יבואן אבל אין הכרח לטפל במוסך מורשה ואין תנאי כזה בתעודת האחריות.החובה היא לבצע את שגרת הטיפולים בהתאם להנחיות יצרן ובמוסך גבע אנחנו פועלים בהתאם להנחיות יצרן כולל שימוש בחלפים מקורים לרבות שמן מנוע TOTAL שמשתמשים במוסכי היבואן.בנוסף המערכות הממוחשבות נבדקות בעזרת סורק מקורי DIAGBOX ע"י טכנאי מומחה של פיג'ו וסיטרואן.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך אורן וגבע אכן הומלצו לא אחת בפורום אבל הם לא מורשי יבואן. כמו שכתב לך גבע, מבחינה חוקית אתה יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה על פי הוראות היצרן והיבואן אינו יכול להתנות בכך את האחריות.

אבל במוסך לא מורשה לא יוכלו להחליף לך חלקים במסגרת האחריות, כי הם לא חלק מהרשת של היבואן. אני גם די בספק אם יוכלו לעשות לך שם עדכון תוכנה לגיר, אבל אולי גבע יתקן אותי בנושא זה.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שציינתי בעזרת סורק מקורי DIAGBOX/LEXIA/PPS מעודכן (ויש לנו כזה בגבע) ניתן לעשות עדכוני תוכנה

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם (נערך)

אני פעלתי ככה : האוטו היה באחריות יבואן. טיפול תקופתי אצל מומלץ הפורום שאינו יבואן. רק להקפיד להשתמש בחלקים מקוריים. במוסך היבואן יכולים לעשות לך פרצוף אם ימצאו פילטר שמן חלופי ולפעמים בצדק. בכל תקלה לא צפוייה שבכיסוי האחריות פניתי למוסך היבואן לתיקון והם תיקנו ללא בעיה ובחינם.

זה שילוב שעובד מצויין. לדעתי אין מה להשוות את הטיפול שקיבלתי בפרטי לעומת מוסך היבואן. אבל אולי נפלתי על מוסך יבואן לימוני.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני יכול להוסיף שבכל תקלה הייתי מתקשר קודם למוסך הפרטי. מתייעץ איתו. הם היו מספיק הגונים לשלוח אותי ליבואן באם זה חוסך לי כסף. והכל בשיחת טלפון.

פורסם

תודה לכולם וגם לגבע, אז מה שכנראה אעשה הוא טיפול סטנדרטי לפי הוראות היצרן ודיאגנוזה של בעיות. אם צריך לתקן משהו באחריות אז אלך אחר כך למרכזי (לא עלינו)

פורסם

מבלי חלילה לפגוע במומלצים שאינם מורשי יבואן, ומאחר ונשמע כי יש לך בעיות שדורשות הפעלת האחריות, דבר שידרוש ממילא הגעה למוסך מורשה יבואן, מדוע לא ללכת למוסך מורשה יבואן סימפטי יותר?

אני עובד עם מוסך ליטל בת"א שנים רבות ומרוצה מהם מאוד, הן בהיבט השירות והן מבחינת עלויות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...