Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

חבר מעוניין להחליף את האלנטרה שלו לרכב יותר מתקדם.

קצין הרכב בעבודה הציע לו דרך חברת הליסינג שתי אלטרנטיבות:

1. יונדאי I30 שנתון 2011 שעשתה 90,000 ק"מ.

2. פורד פוקוס שנתון 2011 שעשתה 100,000 ק"מ.

היונדאי נלקחה לבדיקה (עקב הפרש הקילומטרים), הנה הריג'קטים:

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה-הפרשי לחצים בצילינדרים, רעשים במנוע+מגלגלות ואביזרי מנוע, לבדוק צריכת שמן, לתקן סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע-רעידות בסרק.

סרן קדמי ומערכת היגוי-לתקן זוויות היגוי (אני מניח שמדובר בכיוון פרונט?)

שילדה ומרכב-ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגיעות פח, תיקוני פח+צבע.

העברת הכוח-נקישה בשילוב מעבר הילוכים.

יש ברכב שפשופי חנייה וקילופי צבע לא מעטים, אך מבחינה פנימית הוא שמור. מה שלא מצא חן בעיניו-הפרשי הלחצים בצילינדרים. האם לרכוש את היונדאי?

חן יונדאי 2011 ליסי&#150.jpg

חן יונדאי 2011 ליסי&#150.jpg

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

הייתי חוזר על בדיקת המנוע, במוסך שאני סומך עליו (אולי זה גם קשור לאי יציבות סיבובי המנוע)

לדעתי זה הדבר המהותי העיקרי (כ"כ - יש כנראה לעשות כוון פרונט ולבדוק או להחליף תושבות מנוע/גיר).

alfa 156 2.5.

פורסם

הפרשי הלחץ אכן חורגים במעט מהטווח המקובל בבדיקות כסת"ח שכאלו ולכן מומלץ לבדוק את הנושא לעומק. הייתי מנסה להוציא אחריות ארוכה יותר מחברת הליסינג על המנוע בכל מקרה, אולי יצליח...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...