Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס 06-05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני משתחחר עוד מעט ומחפש רכב להתחיל איתו ת'חיים.

היתה לי פיאט אונו 93 לפני הגיוס הייתה איתי שנתיים רכב מהנה נוח וחסכוני מאוד מאוד 1:20 בערך,אם היה אונו בשנתונים מתקדמים יותר לא הייתי חושב פעמיים.

אז חשבתי להמשיך עם פיאט, מה שאני מחפש זה רכב חסכוני נוח מהנה ובלי כול מיני מחלות בסביבות ה-18.000,אחרי שחשבתי קצת אמרתי אני ימשיך אם

פיאט פונטו 06-05 ידנית כמובן.

:?:

השאלה למבינים/מכירים את האוטו הנ"ל איך הוא בכללי האם כדאי ואם הרכב היה בחברת השכרה והוא עם ק"מ נמוך

זה אומר משהו או שאין מי מה לדאוג מרכב שהיה בבעלות חברת השכרה.

יתקבלו גם הצעות לרכבים אחרים.

תודה מראש.

פורסם

בעקרון הפונטו ספייס רגישה לתחזוקה לקויה.

חשוב למצוא אקזמפלר שתוחזק היטב, על פי הוראות היצרן וטופל במוסך מורשה יצרן או במוסכים טובים אחרים שמתעסקים באיטלקיות, ולא איזה מוסך כללי.

הכי חשוב לבדוק שבמיכל עודפי נוזל הקירור, יש נוזל בצבע כחול או אדום שנקרא פראפלו (זה הנוזל המקורי של פיאט). אם אתה רואה מי ברז - להתרחק, לא לקנות.

אין לרכב הזה מחלות מיוחדות, בשנתונים הראשונים שלו (2001-2003) הייתה בעיה עם מערכת ההגה CITY, אבל עד כמה שידוע לי בשנתונים 2005-2006 אין שום בעיה.

עוד רכב של פיאט שאתה יכול לשקול זו הפנדה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב שהיה לפני 8-9 שנים בחברת השכרה היום כבר לא משחק תפקיד,אלא בעיקר מה עבר אליו במהלך השנים שהוא היה בידיים פרטיות,מצטרף לדעה של דור,וגם מוסיף שראשי המנוע רגישים למי ברז,לכן תבדוק שזה לא מים אלא נוזל קירור,לפיאט יש נוזל קירור בשם פארפלו בצבע אדום או כחול לדגמים ישנים יותר,אבל גם את תיראה שם נוזל קירור ירוק פשוט והרכב במצב טוב זה לא צריך לפסול מקניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השכרה זה לא פקטור כיום, מה שמעניין זה המצב נכון להרגע.

מה שכן, אתה צריך להוריד על השכרה 27% מהמחירון לפני שהתחלת להתמקח - כי ככה זה. השכרה מורידה כמעט שליש מהערך של רכב, עד סוף ימיו.

סה"כ רכב ממש טוב, חסכוני ואיכותי - אבל תצטרך לחפש טוב, כי הרכבים האלה כבר ותיקים על הכביש וחלקם כבר עברו התעללות ותחזוקה לקויה לאורך חייהם.

• תוכן חדש...