Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(צריך את עזרתכם ) חיבור מערכת לאחר תאונה

Or_Banay
שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול פגעו בהורים שלי בזמן שהם נסעו בכיכר עם הרכב שלי ,פשוט בנאדם התפרץ במהירות לכיכר וריסק את כל צד ימין [הדלתות].

כרגע הרכב במוסך ועד שישי ~ ראשון יהיה מוכן ובגלל שהיו אמורים לגרור אתמול את הרכב ל"חניון זמני" עד שהמוסך יפתח כמובן פירקתי מהר את כל הרכב והוצאתי את הדאבל דין + מגש אחורי והסאב והמגבר.

את הדאבל דין זה לא בעיה להחזיר אבל יש כמה דברים שאשמח אם תעזרו לי בהם:

1. האם את המגש האחורי קריטי להלחים [את החיווט] או שאפשר ללפף עם איזו ? [ברמקול עצמו יש הלחמה וחתכתי את החוט בערך 20 ס"מ מהרמקול [6X9 של סרווין].

2. אין לי כל כך מושג לגבי איך אני מחבר את הקומפוננט מקדימה למגבר וכנ"ל את הסאב ,מדובר במגבר רוקפורד R300.4

אנסה להעזר במי שאוכל אבל אם לא אצליח אשמח אם יש מישהו שגר באזור יבנה / גדרה / רחובות שאוכל להגיע אליו מתי שנוח לו ורק יחבר לי כל דבר למקום ויכוון לי ג'ין וכו' זה סיפור של כמה שניות עם פיליפס.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות במצבים כאלה תמיד יכולות רק לעזור.

איפה בדיוק חתכת את החוטים - איך הפלטה בנוי וכל זה יהיה הרבה יותר ברור למראה עיניים.

אם אני זוכר נכון היה פעם ספונסר פורום אשר יש לו בית עסק במושב ישרש. תנסה גם את סאונדר ברחובות.

כמובן - חזור לדווח ושיהיה בהצלחה.

הסאב אמור להיות מחובר בגישור לזוג הערוצים האחוריים של המגבר - REAR בדר"כ יהיה רשום.

את החוטים של ה6*9 אם אני מבין נכון פשוט חתכת איפשהו על החוט בכדי לנתקם במהירות - אתה יכול לחבר חזרה את החוטים לפי הצבעים שלהם והסימונים שלהם וללפף עם איזולירבנד רק תדאג שלא יהיו לך קצוות חשופים ושהחוטים לא ימשכו ע"י משהו - אכן היה מקצועי יותר כבר להחליף את החוטים, להחלימם או לתפוס בשרוול לחיץ כלשהוא אבל לא קריטי.

לגבי הקומפוננט - תיקח סוללה 9V או סוללה של מברגה - תיגע לחלקיק שניה - לא יותר! (כי אתה יכול לשרוף את סליל הרמקול הודות למתח DC) וככה תאתר איזה חוט הולך לאיזה קומפוננט ותחבר חזרה למגבר.

אם יש משהו ששכחתי, אשמח לקבל תגובה ממתקינים מקצועיים.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...