Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי חרק לד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לחדר משחקים בבית,האור היה כבוי,ראיתי לד מנצנץ,הייתי בטוח שזה אחד המשחקים של הילדים הדלקתי את האור וראיתי חרק מנצנץ.

חרק מוכר?

uploadfromtaptalk1396847478621.jpg

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אולי אני טועה , אבל אף פעם לא ראיתי את הנבלה (טראומת ילדות) הזו מנצנצת .

אני מהמר על גחלילית .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

זו לא גחלילית. בשנים האחרונות יש תופעה של היעלמות גחליליות. אין להן גם מה לחפש בבית.

זה בוודאות דגיג כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התמונה לא ברורה אבל אני בהחלט הולך על גחלילית.

מקווה שלא הרגת אותה, הן אכן הולכות ונעלמות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בטח שאני לא הולך להתחרות באלוף.

אבל האם לא רואים את המיחושים (בצד ימין) (וכן אני יודע שגם לגחלילית יש מיחושים).

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

בכלל לא עניין של להתחרות, התמונה לא ברורה ובהחלט יכול להיות שאני טועה, אבל להכנס לחדר חשוך ולראות לד ולחשוב שזה מצעצעוע של הילד, זאת עוצמה של תאורה שרק גחלילית עושה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תכף רן ייתן לנו גישה לסרטון. עכשיו אני סקרן.

רן, הוא ניסה לעוף כשהתקרבת?

עכשיו כשאני מסתכל, רואים שיש לו כתם באזור הגב. אצל גחליליות זה בבטן, ובד"כ הן בעלות צבע אחיד בגב. וואלה לא יודע.

אם זו גחלילית, זה מחזה נדיר מאוד, במיוחד בתוך בית. בנוסף, אם ראית אותו מהבהב, קבל את זה כמחמאה, ניסה לפתות אותך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

איך אני מאשר גישה?

יש עוד תמונות...

unuzy5ar.jpge9asu5u7.jpga2yberun.jpgbevy9a6y.jpg

עריכה אחרונה על ידי ran

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...