Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים בדקתי בכמה מקומות ובשום מקום לא הייתה לוחית לאופנוע אספנות (קטנה עם כיתוב)

תודה

ערן

פורסם

נתחיל מזה שאין מספר קטן לאופנוע אספנות. זה קנס לינסוע עם מספר קטן. ליד משרד הרישוי במפרץ חיפה אני עשיתי לטוסטוס מספר בגודל של כל הטוסטוס.בלית בררה .לא רצו להעביר טסט בלי זה

פורסם

כמה שאני יודע, לאופנוע אספנות מותר להרכיב לוחית בגודל של אופנוע 50 סמ"ק שהיא לא קטנה במיוחד אבל קטנה יותר מלוחית של אופנוע מעל 50 סמ"ק

פורסם
כמה שאני יודע, לאופנוע אספנות מותר להרכיב לוחית בגודל של אופנוע 50 סמ"ק שהיא לא קטנה במיוחד אבל קטנה יותר מלוחית של אופנוע מעל 50 סמ"ק[/QUOT

עשיתי מספר קטן באופן פרטי אצל איש שלטים,יצא פצצה ,קטן ,מחליף למספר מקורי רק עבור הטסט,

עובד סבבה כבר כמה שנים,

פורסם

אני לא יודע על תקנה שמרשה לוחית קטנה על אופנוע מעל 50CC, אספנות או לא. לא נראה לי שיש תקנה כזו.

במכון מממ בבני ברק הדביקו לי מדבקה "רכב אספנות" על הלוחית של האופנוע

פורסם

עשיתי לאחרונה לכל האופנועים והווספות מספרים קטנים עם כיתוב אספנות במכון הטסטים הקרוב למקום מגוריי.

אם תרצה שלח לי בפרטי מס' רכב או צילום של המס' אני אכין לך ותעבור לקחת בת"א מחיר 65 ש"ח..

פורסם
באזור התעשיה בנתניה יש מישהו נחמד שעושה לוחיות אספנות לאופנועים.

אפשר שם העסק, כתובת תודה

• תוכן חדש...