Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה התחדשתי במערכת הכוללת סאב רוקפורד P1, קומפוננט סרווין וגה, 6X9 רוקפורד ומגבר סרווין וגה 3600.4.

בהתחלה קניתי את הפיוניר 1550UB אך כשבאתי לקנות סאב ומגבר חדשים המוכר אמר שהפיוניר מקצר(הוא גם עשה שריקות בלחיצה על הגז) והחליף לי ללא תמורת תשלום למכשיר חדש KENWOOD U356.

מה אתם אומרים הרווחתי מהעניין או שהיה עדיף להשאר עם הפיוניר, כאמור הפיוניר עם יציאה אחת למגבר והקנווד עם 2(אופציה לשדרוגים לעתיד.

תודה לעוזרים ושבת שלום:)

DO NOT TOUCH MY CIVIC!!

×
×
  • תוכן חדש...