Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני בקרוב מתכוונת לרכוש אוטו חדש - כמו שהצגתי בכותרת - יונדאי i10 (אוטומט)

אני מתלבטת אם לקנות את הדגם עם מנוע ה1000 , או עם מנוע ה1250 .

מלבד ההבדל במחיר (כ-8000) אני מניחה שיהיה גם הבדל ניכר בביטוחים מכיוון שאני נהגת צעירה וחדשה..

השימושים שלי באוטו יהיו כאלה:

רוב הנסיעות הם עירוניות, מידי פעם נסיעות קצרות בינעירונית , מאזור אשדוד לתל אביב,

ובהמשך, נסיעות של כפעמיים-שלוש בשבוע אשדוד-תל אביב.

* האם אוכל להסתדר עם מנוע 1000? (בהנחה שלמשך שנתיים אני לא יכולה אוטו מלא)

* והאם בנסיעה בינעירונית אוכל לנסוע במהירות של 100? (או שאני ״אקרע את המנוע״)

אשמח לדעתכם ועזרתכם :)

* ביבואן (יונדאי) הציעו לי בהתאם לשימושים שהצגתי מנוע 1000, כשהם לקחו בחשבון את העובדה שבעוד שנתיים אוכל לעשות טרייד אין ואם אצטרך , לקחת אוטו עם נפח מנוע חזק יותר...

פורסם

אם הרכב לא עמוס אפשר את המנוע 1.0 במיוחד עם רוב הנסיעות הם בעיר.

אין בעיה שתסעי גם 140 מחוץ לעיר,המנוע יהיה בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל, אתה מוזמן לקרוא את התשובה לשאלה שלך כאן: יונדאי i10 החדשה 1 ליטר - מבחן דרך

אבל בקצרה, אפשר להסתדר עם ה-1 ליטר אוטומט מחוץ לעיר. זה לא כיף גדול וזה בטוח לא מקום המחייה הטבעי שלו, אבל אפשר להסתדר. בתכלס אם אתה נוסע מאשדוד לתל אביב בשעות הבוקר, אתה גם ככה עומד בפקק מאזור ראשון ועד לתל אביב. בפקק כולם זוחלים באותו קצב, גם אם יש להם מנוע 1000 סמ"ק.

בוודאי שאפשר לנסוע 100 קמ"ש עם ה-1 ליטר ואפילו לא צריך לקרוע את המנוע בשביל זה. פשוט צריך הרבה סבלנות עד שהרכב מגיע למהירות הזאת, זה הכל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הרכב לא עמוס אפשר את המנוע 1.0 במיוחד עם רוב הנסיעות הם בעיר.

אין בעיה שתסעי גם 140 מחוץ לעיר,המנוע יהיה בסדר גמור.

תודה!

קודם כל, אתה מוזמן לקרוא את התשובה לשאלה שלך כאן: יונדאי i10 החדשה 1 ליטר - מבחן דרך

אבל בקצרה, אפשר להסתדר עם ה-1 ליטר אוטומט מחוץ לעיר. זה לא כיף גדול וזה בטוח לא מקום המחייה הטבעי שלו, אבל אפשר להסתדר. בתכלס אם אתה נוסע מאשדוד לתל אביב בשעות הבוקר, אתה גם ככה עומד בפקק מאזור ראשון ועד לתל אביב. בפקק כולם זוחלים באותו קצב, גם אם יש להם מנוע 1000 סמ"ק.

בוודאי שאפשר לנסוע 100 קמ"ש עם ה-1 ליטר ואפילו לא צריך לקרוע את המנוע בשביל זה. פשוט צריך הרבה סבלנות עד שהרכב מגיע למהירות הזאת, זה הכל.

* אני בת , ותודה על התגובה! אני אסתכל בקישור :)

אין לי בעיה לחכות עד שהרכב יאיץ, רק רציתי לוודא שהמנוע לא יעשה בעיות ו'יסחוב' והנסיעה תהיה יחסית נוחה..

לגבי אשדוד-תל אביב , החזרה תהיה בשעות אחר הצהריים או בערב (פחות פקקים) ועדיין הנסיעה תהיה יחסית נוחה (למרות המהירות הגבוהה)?

לסיכום השאלה, אין צורך שאשקיע את תוספת המחיר למנוע חזק יותר ?

(בהתחשב בנסיעות שלי שכעת יהיו בעיקר בעיר, ובהמשך אולי פעמיים-3 בשבוע אשדוד-תל אביב וחזור)

פורסם

לרכב כזה אין שום בעיה עם 100 קמ"ש,זה ממש לא קצה גבול היכולת שלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

(בהתחשב בנסיעות שלי שכעת יהיו בעיקר בעיר, ובהמשך אולי פעמיים-3 בשבוע אשדוד-תל אביב וחזור)

אפשר להסתדר בנסיעות כאלו גם עם המנוע הקטן, ככה שצורך של ממש אין.

מה שכן, את כן יכולה לבדוק גם רכבים כמו מיצובישי כוכב חלל (ספייס סטאר), שיתנו לך צריכת דלק טובה יותר וביצועים טובים יותר מחוץ לעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם עניין המנוע והביצועים מטרידים אותך,

למה שלא תעשי נסיעת מבחן על ה-1.0 ליטר ותראי אם זה מספק אותך?

פורסם
לרכב כזה אין שום בעיה עם 100 קמ"ש,זה ממש לא קצה גבול היכולת שלו.

אפשר להסתדר בנסיעות כאלו גם עם המנוע הקטן, ככה שצורך של ממש אין.

מה שכן, את כן יכולה לבדוק גם רכבים כמו מיצובישי כוכב חלל (ספייס סטאר), שיתנו לך צריכת דלק טובה יותר וביצועים טובים יותר מחוץ לעיר.

אם עניין המנוע והביצועים מטרידים אותך,

למה שלא תעשי נסיעת מבחן על ה-1.0 ליטר ותראי אם זה מספק אותך?

תודה על התגובות!

לגבי נסיעת מבחן, הרכב הספציפי לא היה זמין לנסיעת מבחן בסניף בו התכוונתי לרכוש את האוטו.. ולא שמעתי יותר מידי דעות בגנותו , לכן החלטתי שאני לא חייבת נסיעת מבחן כדי לבחון בעצמי.. (כי מאוד אהבתי את הרכב)

בסופו של דבר החלטתי על רכישת הדגם הנ״ל , מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה (:

פורסם

היונדאי טובה,אבל חובה,פשוט חובה לנהוג לפני.

פורסם

על סמך מה החלטת שאת אוהבת אותו.

אני לא מוכן בכלל לקנות רכב בלי לנהוג עליו לפני כן.

היית בתוכו בכלל? אולי את נמוכה מדי והשדה ראייה יהיה לך מוגבל, אולי את גבוהה מדי כדי להיכנס בו?

אולי דוושת הגז קלילה מדי או חזקה מדי עבורך, ברקסים חלשים מדי?

אנא ממך, אל תעשי טעות של לא לנהוג ברכב לפני.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...