Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסתי קאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך עזרה לגבי עסקה שאני הולך לעשות עם החברה הנ"ל. הרכב המדובר הוא מאזדה 3 ספיריט 2014 מחיר: 142,000 ש"ח

יש 2 דרכים לקנות אצלהם אחת ליסינג מימוני שזה אומר שאני קונה את הרכב יד שנייה עם 0 ק"מ ואוטומטית יורד לו 8% פלוס 7 אלף חבילת אבזור שזה יוצא לפי חישוב שלי שאני מפסיד 14 אלף על ה8% כבר ביום הראשון שקניתי את הרכב.

הדרך השנייה היא לרשום את הרכב על שמי יד ראשונה פרטית ולהוסיף להם עוד 6 אלף ש"ח בנוסף ל7 אלף ש"ח והרכב רשום על שמי פרטי כאילו קניתי ישירות מהיבואן.

הריבית על המימון היא פריים+0.2%

מישהו אמר לי גם שיש אפשרות לקחת מהבנק 100% אבל זה רק עד 60 תשלומים ככה שזה ייצא תשלום חודשי גבוה

פורסם

יש שרשורים דומים על הנושא.

לא הייתי קונה מחברה עלומת שם ומסתכן בכסף שעלול לרדת לטימיון בעוקץ כזה או אחר.

אם אתה מחפש מימון 100%,מה הבעיה לגשת למאזדה ולקנות רכב כזה מהניילונים.

אם כך או כך תשלם מחירון לפחות תיהנה מזה שאתה יד ראשונה ולא תעשה עסקים עם חברות מפוקפקות כאלו ואחרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רכשתי מהם רכב. הם אמינים וכבר לא שנה ראשונה. לגבי כדאיות אז חד משמעית לא כדאי.

אני אכלתי אותה כי לא חישבתי את הירידה של ה-8% והיום אני מצטער כי ההבדל בין לקנות מיבואן היה תוספת של 400₪ בחודש לתשלום החודשי וממש רציתי את הרכב.

היום לעומת מלפני שנתיים כמעט כל יבואן גם מוכר בתוכנית של הלוואת בלון בדיוק כמו אסתי קאר. רק שהם מרוויחים פעמיים, כי רוכשים את הרכב במחיר זול ומוכרים לך במחיר מלא. לסיכום- תבדוק אצל היבואן לגבי תוכנית מימון של הלוואת בלון של 50% מהעיסקה ל-36 חודשים.

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)

אני מצטרף ל-colauti.

אם כבר עיסקה כזאת למרות החסרונות שלה אז רק מחברת ליסינג גדולה ומוכרת.

אלדן למשל מוכנים להזמין כל דגם שתרצה.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם
אני רכשתי מהם רכב. הם אמינים וכבר לא שנה ראשונה. לגבי כדאיות אז חד משמעית לא כדאי.

אני אכלתי אותה כי לא חישבתי את הירידה של ה-8% והיום אני מצטער כי ההבדל בין לקנות מיבואן היה תוספת של 400₪ בחודש לתשלום החודשי וממש רציתי את הרכב.

היום לעומת מלפני שנתיים כמעט כל יבואן גם מוכר בתוכנית של הלוואת בלון בדיוק כמו אסתי קאר. רק שהם מרוויחים פעמיים, כי רוכשים את הרכב במחיר זול ומוכרים לך במחיר מלא. לסיכום- תבדוק אצל היבואן לגבי תוכנית מימון של הלוואת בלון של 50% מהעיסקה ל-36 חודשים.

כן אבל אני רוצה 100% מימון ומהיבואן לא נראה לי שיש אפשרות כזאת אולי רק עד 85% מימון

פורסם

אתה בטוח שחברות מימון מאפשרות את כמות התשלומים הזאת? אתה בטוח שזה צעד נכון לקנות רכב עם הלוואה ל7 שנים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בחברת "מימון ישיר" מבית איחוד ישיר נותנים עד 150,000 ש"ח לקניית רכב.היה להם פרסום להלוואה עד 100 תשלומים.

אם זה מה שאתה רוצה,אתה יכול לחהז\מין את הרכב אפילו דרך היבואן,להירשם יד ראשונה,לקבל את המימון ולשלם ישירות למימון ישיר כל חודש בחודשו או להוזיל עלויות -לקנות את הרכב יד 2 עם 0 ק"מ,בהנחה,להחזיק אותו 6-7 שנים ואז ההפסד במכירה קטן יחסית להנחה שקיבלת.

אם הצעד נכון או לא מבחינה כלכלית- זה כבר משהו אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לפני שאתה כותב או מגיב לגבי אסתיקאר ,רצוי שתעשה שיעורי בית מי זאת חברת אסתיקאר ומאיזו שנה החברה קיימת .

חברת אסתיקאר - שהבעלים שלה הם חברת אוריקאר קיימת משנת 1993 בענף הרכב.

אז לא הייתי אומר עלומת שם

פורסם

אסתיקאר פועלת בשיקוף מלא כמו שציינתה.

היא פורשת בפנייך את כל האופציות. באסתיקאר אתה יכול לקבל 100% מימון , מה שהרבה יבואנים לא יכולים להשיג לך .

מיותר לציין כי ההלוואה היא אך ורק דרך הבנק, ולא חברות מימון חיצוניות .

ברור שאיזה חישוב שלא תעשה , רכב חדש יאבד מערכו , ולא משנה ליסינג או פרטי.

היום הכי משתלם זה להחזיק רכב 36 חודש . ואז להשתדרג.

5

פורסם

חברות המימון , הישיר, פמה, כלל , הם טובות לרכישת רכב יד שניה .

בחישוב הרבית לרכב יד שניה דרך אותם חברות זה נע בן 9% ל- 12 % צמוד למדד שנתי.

שרכב חדש הרבית דרך הבנק יכולה להיות בן רבית הפריים(2.25%) ל פריים + חצי (2.95%)

• תוכן חדש...