Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אייפון 4 גרסא 5.1.1.

ניסיתי לעשות לו עם הREDSN0W את הJAILBREAK.

מאותו הרגע האייפון מראה לי את התפוח ונכבה ונדלק שוב וכך חוזר על עצמו.

אני מצליח להכניס אותו לRECOVERY MODE ולDFU MODE, אבל זה לא באמת עוזר אני לא מצליח לשחזר את המצב לגרסא 5.1.1 לא משנה מה. האייטונס רושם לי תקלה מספר 34. הפתרונות שהאינטרנט מציע לא באמת עזרו.

תודה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש לי סוללה חדשה בבית. אנסה יותר מאוחר למרות שזה לא נראה לי יעזור כי זה לא קשור. הבעיה במערכת ההפעלה.

היום:

בעבר:

פורסם

סוללה או פלג תחתון ( 30 פין)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ניסית לעשות recovery fix דרך red snow ? אתה אמור לעשות את זה בשנמוך ל 5.1.1

עריכה- אופס עכשיו שמתי לב שאתה אחרי פריצה ולא ריסטור. כך או כך מה שכתבתי זו אופציה טובה לנסות בכל מקרה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ניסיתי את הרקוברי פיקס. וכל מה שאמרתם.

גם להחליף בטריה- לא עזר.

היום:

בעבר:

פורסם

גיבוי באייטונז יש? הייתי הולך על ריסטור נקי לגירסה 7 ואח״כ משנמך בהנחה ויש חתימות.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה הקשר סוללה ? אם הבעיה קיימת גם עם מטען מחובר זה ממש לא קשור, ובכל אופן יש למעבד מייצב מתח אז מקסימום המכשיר היה מראה סימן של סוללה גמורה ולא נדלק.

בכל אופן לא רוצה להשמע מבאס אבל מה שאתה תעשה זה תלך לאיזשהי מעבדה שתשחט אותך כמו בחורה שהולכת עם רכב למוסך ויחליפו לך 10 חלקים לפני מה שבאמת צריך. אם יש לך זמן לחכות וכישורים טכניים מספיקים, תנסה להחליף לבד מה שתחשוד שמקולקל.

פורסם

גם לשדרג ל7.0.4 הוא לא נותן לי. לא דרך קובץ חיצוני ולא דרך הורדה של האייטיונס. (3194)

היום:

בעבר:

פורסם

כשהלופ של התפוח חוזר על עצמו, בעיקר אחרי נפילה חזקה של האייפון, בד"כ מדובר בסוללה.

לפני שבועיים נפל לידידה שלי האייפון והוא היה נדלק, נשאר על התפוח 10 שניות ואז מתכבה ונדלק שוב, לא רד סנו ולא אייטונס כלום לא עזר, לקחתי אותו לחנות של חבר שלי ותוך 3 שניות הבין שמדובר בסוללה, החליף והכל הסתדר.

לגבי שגיאה 3194 האייטונס לא מצליח למצוא את השרתים שלו בקבצים של המערכת, יצאה היום גירסא 7.0.6, נסה להתקין אותה.

אם אתה מעוניין להשאיר מערכת הפעלה ישנה תשתמש בTiny umbrella, יש שפע מדריכים בגוגל.

ואם אתה מעוניין להתקין את הגירסא העדכנית, תוריד את קובץ הhosts המקורי של האייטוס ותתחיל לעבוד איתו. להכל יש מדריכים בגוגל.

פורסם

סוללה תקולה גורמת לריסטים אינסופיים.

כנ"ל מחבר/צמה 30 פין תקולים.

בדוק!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם ניסית הכל ושום דבר לא עזר, ממליץ לך לפנות למשתמש asafasaf, ה"רנטגן" של האייפונים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יש לי פה במגירה 3GS שחבר טכנאי החליף לו כל דבר בערך, גם ג'ק, גם סוללה, ועדיין הוא מראה סימנים של סוללה גמורה גם כשהוא מחובר לחשמל. עושה רושם שהלך הלוח אם, כלומר המכשיר לפח.

אלא אם כן יש פה רעינות למישהו....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם ה pmic שלו לא גמור אפשר לעשות ניסוי קטן, לשתול אותו בבורד אחר שבו ה pmic גמור לבטח.

מעבר לזה אני לא יודע אם כדאי להשקיע במכשיר הזה, הוא מיושן מידי וזה לא כלכלי.

• תוכן חדש...