Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה :)

תבדוק את זה, יכול מאוד להיות שכדאי לך לבנות להם תיבה סגורה, קשה לי להאמין שהם ינגנו ככה בצורה טובה בעיקר בתחום הנמוך.

אחרי ההרכבה יתברר הכל.

הנושא של המתח הטריד אותי קצת. לכן יצאתי לנסיעה של 10 דקות. המתח התייצב סביב 14.6 וולט, לפעמים 14.5 ולפעמים 14.7. לדעתי זה תקין.

פורסם
למגיב מעליי.

אתה כנראה לא מכיר אותי. אני ממש לא בקטע של למי יש את הכי הגדול !

איך אני אשכח את הW7 שלך בפולקסווגן?מצחיק אתה!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אין על ההרגשה לקום ב-5 בבוקר ולהמשיך לעבוד על המערכת :D

אז מה עשיתי היום?

בניתי בית למצבר האחורי מתחבר לפלטה שתפריד בין תא הנוסעים לבגז'.

IMG_2273.jpg

איטום כל החלק האחורי ובידוד תא המטען מהכבינה.

IMG_2110.jpg IMG_2279.jpg IMG_2298.jpg IMG_2297.jpg

IMG_2282.jpg

הרצת כל כבלי החשמל והרמקולים. והרכבת המצבר האחורי.

IMG_2462.jpg IMG_2470.jpg

פורסם

במילים אחרות

WATT דה פ@#!

:shock: הייתי מבקש ממך לרפד שיראה לפחות יפה יותר אבל אני מבין שריפוד יבלע לך איזה 0.001 דציבל ולכן לא תעשה זאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...