Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא שמע,

משחק בשם flappy bird שהיה לסמארטפונים נמחק לפני יומיים על ידי המפתח שלו בטענה שהוא שונא את המשחק.

http://www.mako.co.il/nexter-cellular/apps/Article-0e8131080951441006.htm

כנראה שהביקוש למשחק היה כל כך גדול שהיום אנשים שיש להם את המשחק במכשיר מוכרים את המכשירים באיביי באלפי שקלים:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=flappy+bird

אולי זאת הזדמנות למכור את האייפון 4 ולהשתדרג ל5S :lol:

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

העולם לא השתגע, הוא כבר הרבה זמן משוגע.

מה שמצחיק זה שיש אלפי אנשים שמוכנים לשלם בשביל המשחק המגוחך הזה (למרות שהוא מעביר את הזמן יופי). הורדתי אותו איזה יומיים לפני שהוא נמחק, עכשיו אני יודע לא למחוק אותו למתי שארצה להחליף טלפון :)

פורסם

נראה לי שהרבה יותר מעניין להגיד שיש שמועות על כך שהמפתח הוריד את המשחק בגלל שקיבל איום בתביעה מצד נינטנדו על העתקה מ"סופר מריו"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נכון שהעולם היה תמיד משוגע, היום רואים באיזה רמה :p

גם אני הורדתי אותו לפני יומיים אחרי שראיתי כמה חברים שמשחקים בו וזה היה נראה לי משחק נחמד.

רק אתמול יצא לי לשחק בו פעם ראשונה למשך 5 דקות (כי פשוט נמאס לי לקפוץ בין צינורות די מהר).

לא יודע למה, אבל לא מחקתי אותו - מה שבדרך כלל אני עושה ישר אחרי שנמאס לי ממשחק

אולי זה היה צעד חכם, נגלה בקרוב :wink:

m3x7r3m3, גם אני לא מאמין באמת לזה שהמשחק נמחק בגלל שהמפתח לא אהב אותו ושמסתתר משהו מאחורי זה.

יש שאומרים שחברות של משחקים שילמו לו בתמורה שימחק במטרה שלא תהיה להם תחרות

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

קניה ווסט הוציא זוג נעליים מיוחד בשיתוף פעולה עם חברת נייק בפחות מ-300 דולרים. כמובן שהמלאי הסתיים צ'יק צ'אק ועוד זה היה אחרי ציוץ פשוט בטוויטר של נייק.

אתם מוזמנים לנסות לחפש את הנעליים האלו ב-ebay. אנשים שעוד לא קיבלו את הנעליים, מוכרים אותם כבר באלפי דולרים.

כולנו נהיינו HUSTLERS :).

פורסם
אני בספק אם מה שאמרת נכון (igold), לא זוכר איפה קראתי אבל רק מפרסומות הוא הכניס משהו כמו 50K דולר ביום!

אם מה שאתה אומר לגבי הפרסומות נכון אז כנראה שטעיתי.

בכל מקרה, אני לא מאמין באמת לסיבה שהוא מחק את המשחק כי לא אהב אותו

קניה ווסט הוציא זוג נעליים מיוחד בשיתוף פעולה עם חברת נייק בפחות מ-300 דולרים. כמובן שהמלאי הסתיים צ'יק צ'אק ועוד זה היה אחרי ציוץ פשוט בטוויטר של נייק.

אתם מוזמנים לנסות לחפש את הנעליים האלו ב-ebay. אנשים שעוד לא קיבלו את הנעליים, מוכרים אותם כבר באלפי דולרים.

כולנו נהיינו HUSTLERS :).

איך אני שונא שתמיד אני מפספס הזדמנויות טובות, כמו זו למשל.

ראיתי בebay שהן מפורסמות ב28 אלף שקל ויש 81 צופים בשעה בערך (יש כבר 4 הצעות)

מעניין בכמה זה ימכר בסוף

Instagram:

VWPolo6R

פורסם (נערך)

כמו בכל קשקוש עיתונאי מצוי, יש את ההבדל בין הסכום שבו מציעים למכירה,

לבין הסכום שבו נמכר משהו, אם בכלל.

איפה העולם באמת השתגע?

במשחקי קז׳ואל ״חינמיים״ למיניהם.

אין לכם מושג כמה כסף מוציאים שחקניות מסוימות על משחקים נפוצים בפייסבוק/נייד.

יש כאלה שמשלמות מאות דולרים.

ביום.

אמיתי לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הייתה שום סיבה למחוק את המשחק, גם התירוצים שלו לא הגיוניים, אם היה רוצה להתנתק ממנו היה מפסיק לעבוד עליו ולעדכן כמו שהרבה משחקים נפלו כך (המפתחים הפסיקו להשקיע ולעדכן) , גם אני הורדתי באותו יום שהמשחק נמחק כדי לראות על מה כולם מדברים והתמכרתי... ואין מה להגיד על המשוגעים מהאיביי...

Miata ND2

פורסם

אולי המפתח מחק את המשחק מחנות ה - App Store , אבל המשחק ניתן להורדה למכשירים פרוצים.

הורדתי עכשיו כדי לבדוק מה כל כך מיוחד במשחק, אחרי כמה דקות נמאס לי.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כמו בכל קשקוש עיתונאי מצוי, יש את ההבדל בין הסכום שבו מציעים למכירה,

לבין הסכום שבו נמכר משהו, אם בכלל.

איפה העולם באמת השתגע?

במשחקי קז׳ואל ״חינמיים״ למיניהם.

אין לכם מושג כמה כסף מוציאים שחקניות מסוימות על משחקים נפוצים בפייסבוק/נייד.

יש כאלה שמשלמות מאות דולרים.

ביום.

אמיתי לגמרי.

קנדי קראש. מכיר מישהי שכל הזמן משלמת כדי לעבור שלבים.

זה התחיל מזמן, לפני תקופת הסמארטפון לכל פועל. היו משחקי פייסבוק כמו פארמוויל שהיית יכול לקנות כסף של המשחק בכסף אמיתי.

ואנשים קנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הורדתי אותו לפני כמה ימים בשביל להבין על מה ההייפ.

מחקתי אחרי שלוש דקות וניגשתי לאסוף את הi.q שהתפזר על הרצפה בזמן שיחקתי בו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
קנדי קראש. מכיר מישהי שכל הזמן משלמת כדי לעבור שלבים.

זה התחיל מזמן, לפני תקופת הסמארטפון לכל פועל. היו משחקי פייסבוק כמו פארמוויל שהיית יכול לקנות כסף של המשחק בכסף אמיתי.

ואנשים קנו.

קנדי קראש זה טיפה בים. תחליף את ה״היו״ ב״יש״.

אנשים (ליתר דיוק, נשים...) משלמים על משחקים שמעצם ההגדרה שלהם

הם בור ללא תחתית וללא כתוביות בסיום. התחום הזה עדיין גדל משום שאנשים משלמים יותר בקלות מהסמארטפון.

עובדה - אפילו ישראלים (ישראליות?) התחילו לשלם על משחקים, ואפילו באנדרויד. ;-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...