Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש - רנו מגאן 2005

והרמקולים והרדיו דיסק ברכב על הפנים ... אני רוצה לקנות הכל חדש עם תקציב של 1000 שקל .

על איזה רמקולים אתם ממליצים לי להביא + רדיו דיסק ?

ומה אתם אומרים על רמקולים של קומפוננט ? איך זה הולך איזה סוגים יש ?

פורסם

כבר בראשית דבריי אבהיר כי לטעמי המדובר בתקציב נמוך מדי.

אני בספק אם ניתן כיום להשיג רדיו דיסק באיכות טובה אפילו מינימלית בפחות מ-700 ש"ח (חברים, תקנו אותי אם אני טועה).

לגבי רדיו דיסק - אתה רוצה עם בלוטות' ו/או עם חיבור USB?

לגבי רמקולים - רק בדלתות קדמיות או גם בדלתות האחוריות/על המגש מאחורה?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם
כבר בראשית דבריי אבהיר כי לטעמי המדובר בתקציב נמוך מדי.

אני בספק אם ניתן כיום להשיג רדיו דיסק באיכות טובה אפילו מינימלית בפחות מ-700 ש"ח (חברים, תקנו אותי אם אני טועה).

לגבי רדיו דיסק - אתה רוצה עם בלוטות' ו/או עם חיבור USB?

לגבי רמקולים - רק בדלתות קדמיות או גם בדלתות האחוריות/על המגש מאחורה?

רדיו דיסק - עם חיבור USB

רמקולים - גם בדלתות הקדמיות וגם באחוריות אחי

פורסם

כל זה אתה רוצה ב 1000 ש"ח? רדיו בסיסי סביר עולה בסביבות 700/800 ש"ח (פיוניר/קלריון לדוגמא)

כך שלא נשאר לך כמעט כלום לרמקולים אפילו פשוטים.

פורסם

יש רדיו דיסקים של פיונר ב400-500 שהם סבבה לגמרי עם USB aux.

הרמקולים שלך מקדימה הם מידה 4 ומשהו אז אין לי מושג מה להמליץ לך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המידה של הרמקולים הקדמיים היא 5 ורבע אינץ'. אין שוב סיבה למתוח את התקציב סתם. רדיודיסק בסיסי ורמקולים בסיסיים יעשו את העבודה. בהצלחה.

BassHead:vamp:

פורסם (נערך)

אני פתחתי את האשכול הזה כדי שתוכלו להמליץ לי על דגם של רדיו דיסק + רמקולים ... זה שאתם אומרים לי תביא משהו בסיסי לא ממש עוזר לי חברים .

אם מישהו יכול להביא לי המלצה לדגם מסוים זה יעזור לי מאוד !

עריכה :

הרמקולים האלו מתאימים לרכב שלי ? :

http://car-speakers-review.toptenreviews.com/jbl-car-speakers-review.html

עריכה אחרונה על ידי RenoMegan
  • תוכן חדש...