Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שמתי סאב פיוניר 304F(סאב פרי אייר) בתיבה אטומה 1.2CF,לאחר השוואה שעשיתי בינו לבין הדגם 304C(הדגם שאמור להיות בתיבה) ושמתי לב שהם זהים לגמרי בכל הנתונים וגם לדגם F ממולץ שטח סגור 1.2CF, כשהפעלתי אותו ברכב הוא עשה הרבה ויברציות ועדיין לא כיוונתי אותו, אבל הבעיה היתה שמתי שהעלתי את הBASS BOOST של המגבר אז הסאב התחיל להישמע כמו שצריך, אבל המגבר ממש התחמם מזה עדיין לא הגיע למצב שהוא נכבה אבל אני לא יודע אם זה נורמלי שאי אפשר לגעת בו מרוב החום. המגבר הוא סוני אקספלוד XM-754HX המגבר מוציא בגישור לסאב 200RMS\400PEAK.

קישורים לשני הסאבים:

דגם פרי איירhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_2128095_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent#

דגם לתיבהhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_34337_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent

פורסם

זה לא נורמלי שאי אפשר לגעת בו מרוב חום...

תנסה לכוון את הגיין יותר טוב, ואל תשתמש ב boost... זה סתם שטויות.

ואם הסאב נשמע טוב רק כשה boost עובד, אז התיבה לא טובה, או שמלכתחילה הוא לא אמור להיות בתיבה... אחרי הכל, הוא FREE AIR לא?

גל

פורסם

בלי הBOOST בכלל הוא לא נשמע משהו, בעיקרון זאת התיבה שבניתי בשביל הRFZ והוא עוד לא הגיע אליי כי יש בעיה עם החנות הזאת ואני רב איתם כבר שבוע בטלפון על זה.

מבחינת איכות הבניה של התיבה אני לא חושב שזאת הסיבה, ראיתי באתר של פיוניר שהשטח הסגור המומלץ לסאב הוא 1.2CF אז הבנתי שהוא יכול לעבוד בתיבה סגורה בנפח הזה, הגיוני לא?

פורסם
זה לא נורמלי שאי אפשר לגעת בו מרוב חום...

תנסה לכוון את הגיין יותר טוב, ואל תשתמש ב boost... זה סתם שטויות.

ואם הסאב נשמע טוב רק כשה boost עובד, אז התיבה לא טובה, או שמלכתחילה הוא לא אמור להיות בתיבה... אחרי הכל, הוא FREE AIR לא?

גל

אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?
פורסם
אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?

התכוונתי לומר שזה לא נורמלי שסאב ינגן בצורה טובה בתיבה רק כשה bass boost מופעל.

פורסם
כי זה אומר שהוא מוגבל לתדר אחד מאוד ספציפי (אותו התדר של ה bass boost)
פשוט שטויות!!!

הבאס בוסט פועל כמו אקוליזר שמגביר או מנמיך תדרים!

הוא לא מוסיף לא מוריד לא חותך תדרים ולא מגביל לתדרים!

פורסם

הוא נותן בוסט בתדר ספציפי מה שגורם לפיק חד באותו התדר (כמה גבוה תלוי באיך מכוונים). בגלל שזה מוגבל לתדר אחד נקבל צליל פחות טבעי מאשר זה שהיינו מקבלים לו היינו מתכננים את התיבה כמו שצריך (גם אם היינו מתכננים את התיבה לתדר גבוה).

פורסם

advant, מדובר באי הבנה, גל לא טען אחרת ... הוא אמר שהתיבה אולי מוגבלת, לא ה BASS BOOST מגביל .... (תיבה מוגבלת משום שאינה מתאימה)

רועי, אין סאב פריאייר שמומלץ לו נפח אויר של 1 קוב, אולי טעית בנתונים? איפה קראת על כך ?

לגבי המגבר שמתחמם, אין עם זה שום בעיה, כל עוד המגבר לא ניכנס למצב הגנה, זה לא צריך לעניין אותך במיוחד כמה מלוואחים אפשר להכין על ה HEAT SINKS שלו,

אני יכול להגיד לך בוודאות, שעל המגברים שלי אפשר להכין לפחות חביתה אחת, ועם קצת מאמץ לדחוף אפילו גחנון לידה..

(כל עוד המגבר לא ניכנס למצב הגנה,ואתה נותן לו התנגדויות שהוא מוצהר כיציב בהם. זה תקין..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הוא נותן בוסט בתדר ספציפי מה שגורם לפיק חד באותו התדר (כמה גבוה תלוי באיך מכוונים). בגלל שזה מוגבל לתדר אחד נקבל צליל פחות טבעי מאשר זה שהיינו מקבלים לו היינו מתכננים את התיבה כמו שצריך (גם אם היינו מתכננים את התיבה לתדר גבוה).
הוא אולי אמור לתת בוסט לתדר ספציפי ברמת העקרון אבל זה לא כך במציאות.

אם למשל הבוסט הוא ב40HZ אז "נגררים" אחריו עוד תדרים, והם ספקטרום נכבד מהבאס.

• תוכן חדש...