Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אתה מוזמן לסיבוב כשממש יהיה לך קשה.

הרבה בזכות נהיגה קצרה על המנוחה של אלעד, קניתי את הבראבו לאשתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קיאה ריו 1.4 סדאן אוטומטית...אל נקמות ה'.

סופסוף רכב ראוי לאיש משפחה, ואפילו אמא שלך תשאל אם קיבלת קידום בעבודה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
משתתף בצערך,

באמת עצוב שהרכב הזה פוספס בארץ בצורה כל כך בוטה. ושהפסיקו לייצר אותו לפני שתיקנו את הטעות.

אגב, ההזמנה לקפה ושריון של מטען עדיין רלוונטית.

תודה. למען האמת, הדגם עודנו מיוצר, פשוט סמל"ת משום מה הפסיקו לייבא אותו. לך תבין.

וואיי וואיי וואיי, איזה יום אבל נפל עליך. שלא תדע עוד צער.

אגב, עם המחירון המגוחך שלה, למה לא פשוט לרכוש אותה מהליסינג?

לא. מעבר לכך שכרגע אין לי סכום כזה, אני מעדיף לחסוך לבראבו אחרת, ספציפית. מי שיודע - יודע ;)

65K בשנה? כמה שעות ביום אתה מבלה מאחורי ההגה?

זה משתנה. יש ימים שאני בקושי נוסע ויש חודשים שלמים שאני נוסע 300 ק"מ ביום.

מה עם איזה תמונה בנוסף לפרידה ? :wink:

attachment.php?attachmentid=364284&d=1386867485

תמונה מאתמול תתפרסם מאוחר יותר.

זמנית או קבועה?

ישנן כמה מוגדשות לא יקרות עם מנוע קטן מ-1.6; ראפיד/טולדו, לאון 1.2, אופל אסטרה, סוניק RS. ישנה אפשרות לבחירה?

בעוונותי, גם אני מתנהל כרגע בריו 1.4 סדאן אוטומטית 2013, שהחליפה פורטה חדשה(שתיהן שכורות). בעוד שהפורטה היתה הפתעה אמיתית(לחיוב), הריו מוכיחה שיש דברים שלא משתנים כל כך מהר - ושיש גבול למה שאפשר להשיג כשהבסיס הוא יונדאי אקסנט. המנוע דווקא סביר והספקו נאה מאד(109 כ"ס), אלא שתיבת ששה הילוכים היתה עוזרת לו לסתום את החורים שיש בין הארבעה הקיימים. הפתעה חיובית התגלתה בצריכת הדלק החסכונית במיוחד, גם בתנאים ההרריים של חיפה ושל נהג שאינו מאופיין בנהיגת סבתא.

השאר לא משהו. לא המושב, לא תנוחת הנהיגה, לא נוחות הנסיעה ובטח לא ההגה. אפילו העיצוב המצודד של גרסת 5 הדלתות, נעלם.

קבועה, אלא אם אצליח בכל זאת להוציא מאלבר איזה שדרוג. בדקתי את החלופות שיש לאלבר להציע לי, אף אחת מהן אינה עדיפה: יונדאי I25, מאזדה 2 או פורד פיאסטה. לקחתי את הרע במיעוטו.

הם לא מחזיקים בצי שלהם אף VAG וגם לא אופל. בינתיים צריכת הדלק רחוקה מלהרשים, אבל אהיה נחרץ יותר לאחר שאתדלק מיכל נוסף.

עם תנוחת הנהיגה דווקא הצלחתי להסתדר וגם ממושב הנוסע היא ראויה למאכל אדם. מה שכבר קפץ לי זה כפתורי החלונות, שפשוט צריך לתור אחריהם בעוד שבבראבו הם פשוט "נפלו" לידיים.

אתה מוזמן לסיבוב כשממש יהיה לך קשה.

הרבה בזכות נהיגה קצרה על המנוחה של אלעד, קניתי את הבראבו לאשתי.

תודה תודה, יש מצב שאממש את ההזמנה ;)

תודה לכל מי שהגיב.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ועוד שתי תגובות שמשום מה התפספסו לי:

סופסוף רכב ראוי לאיש משפחה, ואפילו אמא שלך תשאל אם קיבלת קידום בעבודה...

אם כבר הזכרת את אמא שלי, אז רק שתדע שמאז שבשורת האיוב הזאת ניחתה עלי היא בעיקר עסוקה בלנחם אותי ולהסיח את דעתי מהפחנוע הזה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד אחלה כתיבה, אחלה מכונית, וגם אני כמו איתי מודה לך על העזרה במתן התשובות לפני קניית הבראבו שלי. מודה לך מאוד שכיוונת אותי לקניית מכונית נהדרת שכזו שגם במצבה הסטוק מלהיבה אותי בכל התנעה מחדש.

בהצלחה עם הקיה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

הא הא! קיה! :-P

סתם. מצטער לשמוע שהחברה הטובה הלכה אל שממת ה"משומש מליסינג".

מה שכן זו הזדמנות למישהו מתאים לאתר אותה ולרכוש אותה מאלבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני הייתי הולך על פיאסטה/קליאו מאובזרות במקום ריו.

אתה נמצא קצת בבעייה כי יש לך חוזה איתם. בקש שיבדקו אם בשנה השלישית יש קנס יציאה כי אם אין זו הזגמנות או לעבור להסכם חדש איתם או עם חברה אחרת (מה שלדעתי עדיף כי השירות שלהם לא משהו מנסיוני). להם עדיף לשדרג לך לרכב מהמלאי מאשר לפתוח הסכם חדש. תתנחם בזה שלפחות לא קיבלת רכב של קוקסינלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הייתי קורא לפורד פיאסטה שיקוץ, האמת גם לא לI20. זה שהן לא באותה קטגוריה של הבראבו , זה לא אומר שהן (לפחות הפיאסטה) מכוניות נהדרות.

באותה מידה לא הייתי קורא לבראבו שיקוץ , מול רכבים גדולים וחזקים ממנה.

מצטרף לשאלה מעלי...

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...