Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אנא עזרו מי שמבין :

הרכב הוא יונדאי אלנטרה 2007 אוטומט 1.6 gls אני יד שנייה יד קודמת ליסינג. 135.000 ק''מ

נקנה שנה שעבר במגרש רכבים,הסוחר נתן לי דף חתום שאחרי שנה אני יכול לבוא להחליף את הרכב לקבל מחירון על מחירון. עכשיו לא יודע אם בדקתי נכון במחירון של יד 2 יצא המחירון 28.000. כשבאתי אליו הוא טען שהמחירון הוא 22 אלף.

צריך את עזרתכם,אני לא מבין כלום בדברים האלה,מה המחירון ובכמה ריאלי למכור את הרכב? יותר משתלם למכור רגיל או לעשות טרייד אין?

ועוד שאלה:אם שמתי ג'אנטים מגנזיום וצמיגים חדשים ב 4 אלף שקל,אני יכול לבקש יותר על זה? בזמן ששמתי במוסך הוא אמר שכן אבל הסוחר אמר שלא..

תודה רבה לעוזרים

פורסם

יכול להיות שהוא הסתכל לפי יד 2,תבדוק אם איזה מחירון הוא עובד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקתי לך הרגע לפי לוי יצחק המחירון 26200.

הוא כנראה מנסה לבלבל לך את המוח כדי להרוויח יותר.

אגב למחירון לא אכפת שהשקעת ברכב 4אלף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלח אליו חבר שיבקש הצעת מחיר לרכב דומה. מין הסתם הוא יבקש מחירון לוי יצחק. תבוא אליו עם ההצעה שהוא נתן לחבר והוא יהיה חייב לנהוג בך באותו אופן.

חוץ מזה הוא לא יכול להגיד שהמחירון הוא כך וכך. תפתחו ביחד ספר/אינטרנט ואז הוא יסביר איך חישב את המחיר

פורסם
בדקתי לך הרגע לפי לוי יצחק המחירון 26200.

הוא כנראה מנסה לבלבל לך את המוח כדי להרוויח יותר.

אגב למחירון לא אכפת שהשקעת ברכב 4אלף.

תודה רבה לך.

כנראה,נוכל קטן. אוקיי למחירון לא אכפת אבל אם אני מוכר לאדם פרטי ?

ובמגרש הזה אין את הרכב שאני מחפש,עדיף ללכת למגרש אחר לעשות טרייד אין או לנסות למכור ככה?

וכמה אני יכול לדרוש עליה בטרייד אין וכמה במיכרה רגילה??

תודה ענקית

פורסם
שלח אליו חבר שיבקש הצעת מחיר לרכב דומה. מין הסתם הוא יבקש מחירון לוי יצחק. תבוא אליו עם ההצעה שהוא נתן לחבר והוא יהיה חייב לנהוג בך באותו אופן.

חוץ מזה הוא לא יכול להגיד שהמחירון הוא כך וכך. תפתחו ביחד ספר/אינטרנט ואז הוא יסביר איך חישב את המחיר

רעיון טוב,תודה

פורסם

תעשה סימולציה ביד 2,כולל זה שהרכב היה ליסינג,ואז תבדוק בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2 מאותה שנה,וככה תוכל לעשות הערכת מחיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה לך.

ובמגרש הזה אין את הרכב שאני מחפש,עדיף ללכת למגרש אחר לעשות טרייד אין או לנסות למכור ככה?

תדע לך שאתה מתעסק עם כרישים. אתה חם על רכב והם מנצלים זאת. תנסה לעזוב אותם. חכה בסבלנות להזדמנות שתצוץ בשוק הפרטי. תקנה רכב טוב, בלי ירידות ערך וכאשר תימכור לאדם פרטי הוא יעריך את ההשקעה שלך ויהיה לך יותר קל לימכור

פורסם
תעשה סימולציה ביד 2,כולל זה שהרכב היה ליסינג,ואז תבדוק בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2 מאותה שנה,וככה תוכל לעשות הערכת מחיר.

זהו שעשיתי את זה וזה נע בין 23 ל30

יש כמה רכבים עם קילומטראג' יותר גדול ופחות שמורות שמבקשים יותר משלי,

אפשר למכור סביבות 25 לא

פורסם
תדע לך שאתה מתעסק עם כרישים. אתה חם על רכב והם מנצלים זאת. תנסה לעזוב אותם. חכה בסבלנות להזדמנות שתצוץ בשוק הפרטי. תקנה רכב טוב, בלי ירידות ערך וכאשר תימכור לאדם פרטי הוא יעריך את ההשקעה שלך ויהיה לך יותר קל לימכור

אני חייב למכור עכשיו ,האוטו בולע דלק בטירוף,ככה היה מההתחלה קניתי אותו בלי לחשוב.

ומה יש בלי ירידות ערך וחסכוני

פורסם

תיראה אתה יכול לפרסם,אצלך זה הדגם המפואר,תדגיש זאת,כי הרוב שם זה GL,אם עובר זמן מה ולא מתקשרים תוריד מאט וכך הלאה.

פורסם
תיראה אתה יכול לפרסם,אצלך זה הדגם המפואר,תדגיש זאת,כי הרוב שם זה GL,אם עובר זמן מה ולא מתקשרים תוריד מאט וכך הלאה.

אולי לנסות טרייד איך במגרש? אני מחפש יונדאי אקסנט שזה בערך אותו מחיר

פורסם

אתה יכול לנסות,אבל כך בחשבון שהם יורידו לך יותר מאשר לקוח פרטי,כי הם צריכים להרוויח.

פורסם
אני חייב למכור עכשיו ,האוטו בולע דלק בטירוף,ככה היה מההתחלה קניתי אותו בלי לחשוב.

ומה יש בלי ירידות ערך וחסכוני

הסבלנות משתלמת.

(בד"כ)

אמרו לפני - אתה נעול על רכב והם מזהים את זה.

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...