Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מותר לקנוס בחנייה פרטית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למכללה בה אני לומד יש 2 חניות פרטיות(ביררתי מולם שאכן בבעלותם ולא ציבוריים של העירייה).

משום מה לפני כמה זמן סימנו באחת החניות אי תנועה על חצי מהחנייה מה שהקטין את מספר המקומות משמועתית.

הסימון מטומטם לגמרי וחנייה על האי תנועה לא גורמת לשום הפרעה לתנועה בשום מצב.

אני יודע שלא חונים על אי תנועה אך מיהרתי והפעלתי שיקול דעת שאיננני יפריע לאף אחד בשום אופן.

השאלה היא האם מותר לפקח להיכנס לחנייה הפרטית הזאת ולחלק דוחות?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוק הוא חוק, ממתי יש שיקול דעת האם החוק צודק או לא צודק?

מפריע? לא מפריע? לא רלוונטי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינני איש מקצוע, אבל למיטב זכרוני, אי תנועה מסומן הוא תמרור, ותמרור, כמו כל תמרור אחר, צריך להיות מאושר על ידי וועדת תמרור.

אם האי תנועה אינו מאושר כמו שצריך, הסימון שלו אינו חוקי וכל דו"ח שיתקבל שם ניתן יהיה לבטלו.

שוב, אני לא בעל מקצוע בתחום אבל זה מה שאני זוכר.

באוניברסיטת חיפה, שם עבדתי בתור מאבטח, אנשי הביטחון של האוניברסיטה (לא המאבטחים עובדי הקבלן, אלא אנשי ביטחון שמועסקים ישירות על ידי האוניברסיטה) היו נותנים דו"חות לאנשים שחונים במקומות אסורים (אדום-לבן/חניית נכה וכו') וגם מסנדלים את הרכב. על מנת לשחרר את הרכב היית צריך לשלם במקום ואז היו מורידים את הסנדל.

כששאלתי אותם לגבי חוקיות העניין, הם אמרו לי שהנושא נבדק מול המחלקה המשפטית של האוניברסיטה והם אמרו כי זה חוקי לחלוטין. אני עדיין לא בטוח לגבי זה.

לגבי אכיפה מצד העירייה, אני מאמין שפקח עירייה יכול לרשום שם דו"חות מכיוון ואפילו שזה שטח פרטי, הוא עדיין כפוף לחוק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכללה זה לא בדיוק שטח פרטי פרטי (נדמה לי שקוראים לזה שפ"פ, היה על זה דיון מתישהו) אלא שטח פרטי ציבורי או ציבורי פרטי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכללה זה לא בדיוק שטח פרטי פרטי (נדמה לי שקוראים לזה שפ"פ, היה על זה דיון מתישהו) אלא שטח פרטי ציבורי או ציבורי פרטי.

כמו חניה של בית משותף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...