Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למקועקעים

DORSHR1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים אז אני חדש, אני כבר הרבה זמן חושב על הקעקוע ועל המשמעות שלו, אבל כל פעם שאני מתגבש עם דעה על איזה קעקוע הוא נופל משום מה.

המשמעות היא נתינה גדולה מאוד , אהבה, כבוד שאני נותן, הקעקוע עצמו הוא על סבא וסבתא שלי ועל כל מה שהם עשו ונתנו בשבילי.

חשבתי על יד שמחזיקה לב אבל לא הלב המוכר אלא לב כמו שהוא נראה באמת, היד היא כאילו הנתינה והלב זה האהבה זה כאילו אי אפשר להפריד.

זה פחות או יותר גם מה שהם נתנו לי שזה את הלב. אבל לא יודע למה דיי ירדתי מהרעיון כי גם זה יראה קצת לא מתחבר חייב עוד קצת עצות.

אם תוכלו לתת לי סמלים של נתינה כי כבר חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי.

תודה לכם :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מתנצל על השאלה, חס וחלילה ומבלי לפתוח פה לשטן, האם הם נפטרו וזה בשבלך לזכרם? או שהם עדיין בחיים ואתה רוצה להראות (להביע) את האהבתך אליהם ושהם יראו את הקעקוע.

אם זאת האפשרות השניה, צריך לקחת בחשבון שייתכן שקעקוע יהיה זר עבורם והם ימצאו בו דופי.

פורסם

לא חס וחלילה, ברוך השם הם עדיין בחיים!

וכן אני רוצה שהם יראו, ושאלתי אותם מה הם אומרים על קעקועים מבחינתם זה בסדר לעשות קעקוע הם לא יודעים שהמשמעות זה עליהם.

וזאת הדרך שלי גם להוקיר להם תודה, אבל באמת תודה על כל מה שהם עשו בשבילי ונתנו לי!

פורסם

אני אנסה לנסח את זה בצורה יפה -

אם סבך וסבתך הם מאלו שחוו את "נפלאותיה" של מלחמת העולם השניה אני מציעה לך בכל תוקף להמנע מלעשות קעקוע כהוקרת תודה. סביר להניח שהם לא יראו את זה כמוך.

בנוגע להוקרת תודה - יש כל כך הרבה דברים שיראו הוקרת תודה אמיתית יותר מקעקוע, שהייתי מציעה לך לפנות לאותם כיוונים קודם.

פורסם
אני אנסה לנסח את זה בצורה יפה -

אם סבך וסבתך הם מאלו שחוו את "נפלאותיה" של מלחמת העולם השניה אני מציעה לך בכל תוקף להמנע מלעשות קעקוע כהוקרת תודה. סביר להניח שהם לא יראו את זה כמוך.

בנוגע להוקרת תודה - יש כל כך הרבה דברים שיראו הוקרת תודה אמיתית יותר מקעקוע, שהייתי מציעה לך לפנות לאותם כיוונים קודם.

מסכים ב 100 אחוז.

אם מישהו היה מחליט לעשות קעקוע בשבילי, הייתי מעריך את זה אבל באותה מידה חושב שזה סתם מטופש.

פורסם

זה לא ההוקרת תודה של אליהם בכך שיראו שעשיתי קעקוע והנה הוקרתי תודה.

אני רוצה גם שהזכרון הזה מהם יהיה איתי תמיד לכל מקום שאני הולך ונמצא!

תאמינו לי שחשבתי על זה המון המון זמן על איך מה למה וכמה.

זה גם בשבילי וגם בשבילהם, ככה אני מוקיר את התודה הרבה מאוד שיש לי אליהם והערכה הרבה, סמכו עליי שאני יודע מה אני עושה.

ולא ברוך השם הם לא היו במלחמת העולם השניה, אנחנו תימנים ;)

פורסם
זה לא ההוקרת תודה של אליהם בכך שיראו שעשיתי קעקוע והנה הוקרתי תודה.

אני רוצה גם שהזכרון הזה מהם יהיה איתי תמיד לכל מקום שאני הולך ונמצא!

תאמינו לי שחשבתי על זה המון המון זמן על איך מה למה וכמה.

זה גם בשבילי וגם בשבילהם, ככה אני מוקיר את התודה הרבה מאוד שיש לי אליהם והערכה הרבה, סמכו עליי שאני יודע מה אני עושה.

ולא ברוך השם הם לא היו במלחמת העולם השניה, אנחנו תימנים ;)

אם אתה עושה קעקוע, אל תנסה לעשות פורטרטים - מעטים המקעקעים שיודעים לעשות את זה בצורה שזה לא נראה מפחיד.

הייתי מחפשת משהו בסגנון של סמליות ידיים - הידיים הן האיבר שאיתו נותנים ולכן הייתי מחפשת אולי ידיים פשוקות שמחזיקות משהו בעל ערך סנטימנטלי עבורכם.

פורסם

מה פתאום ממש לא דיוקן שלהם.

תקראי את הפוסט הראשון חשבתי על יד שמחזיקה לב, תעלי למעלה ותקראי למה.

פורסם

כאחד שיש לו כמה קעקועים. ממליץ לך לגשת למקעקע מקצועי ,אני בזמנו שרציתי דרקון ניגשתי למקעקע וביחד צירנו את הקעקוע שרציתי. ככה שאין עוד קעקוע כמו שלי על מישהו אחר כי הסקיצה אצלי

מקעקע מקצועי שיודע גם לצייר, יכול ליצור לך קעקוע מיוחד שיענה לדרישות שלך

פורסם

ביום שישי אני הולך לעומרי מאיירס אתה מוזמן לחפש ריפר טאטו באנגלית בפייסבוק, הוא עושה הרבה פריהנד (יד חופשית).

לעשות סקיצה לקעקוע.

פורסם
אם סבך וסבתך הם מאלו שחוו את "נפלאותיה" של מלחמת העולם השניה אני מציעה לך בכל תוקף להמנע מלעשות קעקוע כהוקרת תודה.

יש לי חבר מקועקע, שסבו וסבתו עברו את השואה. שאלתי אותו פעם איך סבתא שלו הגיבה כשראתה את הקעקוע שלו.

"שלי יותר יפה..." הייתה תשובתה

:shock::lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש לי חבר מקועקע, שסבו וסבתו עברו את השואה. שאלתי אותו פעם איך סבתא שלו הגיבה כשראתה את הקעקוע שלו.

"שלי יותר יפה..." הייתה תשובתה

:shock::lol:

כל הכבוד לסבתא על חוש ההומור - לחלקם אין אותו, וחלקם בטראומה גדולה מדי על אף שעברה יותר מחצי מאה מאז (הגישה שלי לניצולי שואה היא כזו שאני אעדיף לקחת את הנתיב הבטוח איתם ולא להסתכן בלפגוע בהם באיזושהי צורה). מצד שני - זה לא שהוא קעקע משהו שקשור בה או את המספר שלה...

פורסם

אני מבין מה אתה אומר, אבל כאחד שיש לו 3 קעקועים (לא ענקיים), ולאשתי כבר הפסקתי לספור בשישי...:?,

חשוב שתבין שקעקוע זה דבר סופר אישי, אף אחד לא יוכל לתת לך "רעיונות", כי לכל אחד יש משמעות אחרת לקעקוע.

קעקוע לא עושים כדי שמישהו אחר יהנה ממנו (אלא אם אתה איזה ערס מצוי), עושים כי אתה רוצה להנות ממנו ואתה צריך להיות שלם איתו ולאהוב אותו.

אני לא הייתי עושה קעקוע כיד להראות למישהו את הערכתי, אלא אם מדובר פה באמת על איזה מקרה יוצא דופן, לא יודע.

מה שכן, אני אתן לך את העצות הרגילות והבנאליות, תחליט מה שתחליט לעשות עם זה.

אל תעשה קעקוע במקום שהוא גלוי מידי או יכול/יוכל להפריע לך בחייך (אפילו אם זה מדעות קדומות), לדוגמא קעקוע שלא תוכל

ללכת עם שרוול קצר בעבודה משרדית נאמר, ואל תעשה קעקוע שתוכל לראות אותו שאתה מסתכל במראה נניח, רוצה לאמר שלא תראה אותו כל הזמן בכל פעולה רגילה, פשוט ככה הוא ימאס לך מהר מאד, ואין דרך חזרה....

שוב, יש הרבה שלא חושבים כמוני, יש מיליון דעות בערך, אבל זאת דעתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני הייתי משקיע את הכסף הזה בפינוק לסבא וסבתא ולא בקעקוע, כל עוד אתה יכול להשקיע בהם, זו הדרך הכי טובה להראות הוקרה.

תחסוך כסף ותסעו לטיול באילת/ חו"ל/ שייט באוניה.

בסופו של דבר בעוד כמה שנים אתה תרצה לזכור אותם מהרגעים שלכם ביחד, לא מאיזה ציור על הגוף.

יש לך עוד את הפריבילגיה ליצור איתם זכרונות, נצל אותה.

קעקוע (למרות סלידתי הגדולה מהנושא) תוכל לעשות גם בעוד כמה שנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...