Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השבוע קיבלתי קומפוננט של לייטנינג אודיו הם 6.5 ונותנים 75 RMS נקי רציתי לקבל חוות דעת עליהם לא משנה ממי והאם שווה לי להרכיב אותם באוטו או שלהביא משהו אחר במקום..

תודה רבה לעוזרים...

לירן

פורסם

נותנים לך-תיקח :)

עכשיו ברצינות, תלוי מה אתה מחפש להשיג, לאיזה רמה של סאונד. לא יצא לי להתנסות עם הקומפוננט הנ"ל

אבל שמעתי רק תגובות טובות עליו.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אתה רוצה לשמוע פשוט טוב באוטו וזהו?

או שאתה רוצה לשמוע באיכות ממש ממש גבוהה, הכל תלוי לאן אתה מכוון ולמה אתה רוצה להגיע.

לשמוע טוב ולסיים עם זה שם או לטפס גבוהה יותר.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
שלום לכולם השבוע קיבלתי קומפוננט של לייטנינג אודיו הם 6.5 ונותנים 75 RMS נקי רציתי לקבל חוות דעת עליהם לא משנה ממי והאם שווה לי להרכיב אותם באוטו או שלהביא משהו אחר במקום..

תודה רבה לעוזרים...

לירן

קומפוננט לא נותן הוא מקבל

מגבר = יצרן

רמקול = צרכן

פורסם
קומפוננט לא נותן הוא מקבל

מגבר = יצרן

רמקול = צרכן

אתה אוהב את הפרטים הקטנים הא?

בכול מקרה גם אני חושב שתהיה מרוצה מהם אלא אם אתה אודיופיל (מכור לאיכות סאונד).

מה הבעיה להרכיב אותם(10 דקות?) ואז להתנסות איתם, ולא לשכוח לתת לנו גם חוות דעת, אם הם מוצאים כן בעיניך תשאיר אם לא תפרסם בלוח המכירה.

פורסם

אנשים....

אני חייב לציין שהקומפוננט הזה הוא מטורף ביותר שמעתי אותו אצלי ושמעתי מורל והלייטנינג לא רואים בעיניים....

מחיר זול יחסית ונותנים תמורה ענקית...

אין הם רמקולים רוצחים..

פורסם
אנשים....

אני חייב לציין שהקומפוננט הזה הוא מטורף ביותר שמעתי אותו אצלי ושמעתי מורל והלייטנינג לא רואים בעיניים....

מחיר זול יחסית ונותנים תמורה ענקית...

אין הם רמקולים רוצחים..

לאיזה מורל אתה משווה אותם ?

ADVANT

אני לא נכנס לפרטים אני פשוט מתקן זה לא כזה קריטי

פורסם

אף אחד לא אמר שלליטנינג אודיו אין מוצרים טובים

יש להם מוצרים מעולים ויותר וגם לפי דעתי יש להם מוצרים יותר טובים ממורל.

• תוכן חדש...