Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיק בבית סוזוקי סמוראי ארוך 88 (רכב מיושן )שהיה כבר שנה בהקפאת/ הפקדת רשיון במשרד הרישוי ,עקב שימוש ברכב 4x4 אחר. כרגע המטרה היא לשמר אותו עד שיגיע לגיל אספנות .ישנה אי בהירות אם מותר שנה או שנתיים להקפיא רשיון בין טסט לטסט

על מנת להימנע מבדיקת מעבדה לחלופין אם לא מתבצעים טסטים .במשרד הרישוי לא קיבלתי תשובה החלטית .אודה להבהרה.

פורסם

אם אתה רוצה לשמר אותו עד לאספנות בצע הפקדה זמנית ושכח ממנו עד שיגיע לגייל אספנות אז תהפוך אותו לרכב אספנות ולא תזדקק לשום בדיקת מעבדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה שלום. הווריאציה שהצעת מוכרת לי. הבעיה היא שהיום אני בעבודה x עם רכב 4x4 של החברה לשימוש בעבודה ואישי. לא יודע באיזו עבודה ואם/עם איזה רכב אהיה עוד שנתיים שלוש כך שעלול להיות מצב שאצטרך להעלות על הכביש את הסוזוקי. לכן שווה לי עדיין כל שנה / שנתיים או יותר (כמה שדורש החוק ? ) במקום חצי שנה להעביר אותו טסט ולא להזדקק בעתיד לבדיקת מעבדה.

• תוכן חדש...