Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במערכת המולטימדיה של יונדאי ( I30CW במקרה שלי) התווסף חיבור USB ולידו עוד חיבור שנראה כמו AUX , אבל ראיתי שאין במערכת המולטימדיה שלהם מקור של AUX. מצד שני, יש מקור של AV IN שלא ניתן להפעיל כי כנראה שלא מחובר אליו כלום.

יכול להיות שהחיבור שנראה כמו AUX מיועד בעצם ל AV IN ?

ראיתי בחוברת של מערכת המולטימדיה שכתוב שניתן לרכוש בנפרד כבל עבור ה AV IN. מישהו יודע משהו על זה? EBAY וכאלה? :-P

יכול להיות שזה כבל כזה?

http://www.ebay.com/itm/AV-A-V-TV-Cable-Cord-Lead-For-Archos-Jukebox-Studio-Recorder-Multimedia-10-20-/150823747180?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item231dcbbe6c

בגלל שמערכת המולטימדיה הזו היא דיי גנרית ובלי שום שם של חברה עליה (גם לא בחוברת ההוראות שלה) אני קצת אבוד...

מישהו יודע משהו על זה?

תודה!

פורסם

אני מניח שמדובר בחיבור דומה למה שהיה ברכבים הקודמים גם מתוצרת יונדאי וקיה, ולמעשה מדובר בחיבור שמיועד לאייפוד כאשר ישנו מחבר מיוחד שמחבר בין האייפוד לחיבור הUSB והAUX במקביל.

ניתן גם להשתמש בחיבור הUSB בנפרד על מנת לחבר לדוגמה דיסק און קי עם מוזיקה עליו, או לחילופין בAUX על מנת להתחבר ליציאת אוזניות ממכשיר חיצוני (שבמקרה זה איני יודע כיצד עובד התפעול שלו, מאחר וציינת כי אין אפשרות כזו לבחירה -> אם ישנו כפתור SRC יתכן ואפשר לעשות סייקל בין הכניסות השונות ולמצוא את הAUX IN).

חיבור הAV IN לדעתי אמור להיות מחובר למצלמת רוורס אם קיימת.

פורסם

אני לא חושב שמדובר פה באותו המקרה, כי ה I30CW החדשה לא מגיעה עם חיבור USB בכלל, כלומר, זו תוספת של מערכת המולטימדיה והחיבור הזה (שנראה כמו AUX) נמצא על אותה יחידה שעליה יש את חיבור ה USB (תוספת חיצונית ולא משהו שמגיע עם הרכב).

יש מצלמת רוורס שמצלמת ברגע שמכניסים לרוורס, אבל אני דיי בטוח שזה לא קשור לעניין

פורסם

לא ממש דומה.

פה זה נראה שזה חלק מהרכב. אצלנו זה נראה ממש כיחידה חיצונית ואני גם יודע שה I30CW החדשה מגיע בלי USB אורגינלי.

אני אצלם כשאהיה ברכב.

התפריט של מערכת המולטימדיה נראה בדיוק ככה:

1.jpg

אם אני לוחץ על ה AV IN הוא אומר שלא מחובר מקור וידאו

פורסם

יש מצלמת רוורס שמצלמת ברגע שמכניסים לרוורס, אבל אני דיי בטוח שזה לא קשור לעניין

מצלמת רוורס שמצלמת כשמכניסים לרוורס? ממש מוזר, תחזיר את הרכב... ;)

פורסם

ואם אתה מכניס רוורס, מעביר לדוגמה לרדיו ואז ל av in?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...