Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שאיפשרו את ה RDS ברדיו שלי אני נתקל מדי פעם בתחנה שכובשת לעצמה זיכרון של תחנה אחרת.

בזמן האחרון, כל פעם שאני מדליק את הרכב עם רדיו שנשאר דלוק, אני מגלה עוד תא זכרון עם רשת ג'.

אני מניח שהסיגנל של התחנה בה הייתי חלש מידי באותו שלב, אבל למה הרדיו עובר לתחנה שאיננה מוגדרת כתדר חלופי (AF) ולמה היא נשמרת בזכרון?

האם זוהי מזימה סודית להגביר את המודעות למוזיקה עברית או באג של אוכלי הצפרדעים?

תודה

אריאל :smile:

פורסם

בעיה מוכרת....

בארצנו המפותחת ה rds פשוט לא עובד!

(רוב התחנות לא תומכות בו ואלו שכן משדרות באות חלש, לכן כל הזמן הרדיו מחפש תחנות חלופיות)

אז אם אתה רוצה לשמוע רדיו כמו בנאדם...פשוט תבטל את ה rds .

פורסם
בעיה מוכרת....

בארצנו המפותחת ה rds פשוט לא עובד!

(רוב התחנות לא תומכות בו ואלו שכן משדרות באות חלש, לכן כל הזמן הרדיו מחפש תחנות חלופיות)

אז אם אתה רוצה לשמוע רדיו כמו בנאדם...פשוט תבטל את ה rds .

יש לאבא שלי במשאית המרצדס 2003 רדיו מובנה עם RDS קולטים מעולה יותר מרדיו דיסק שלי פיוניר 550 וגם RDS לכול התחנות ! כול תחנה יש לו על הצג כתוביות..

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
יש לאבא שלי במשאית המרצדס 2003 רדיו מובנה עם RDS קולטים מעולה יותר מרדיו דיסק שלי פיוניר 550 וגם RDS לכול התחנות ! כול תחנה יש לו על הצג כתוביות..

תמיר

שמע, אחרי הכל זה מרצדס...מה ציפית....:lol:

וברצינות- אני לא יודע איך זה אצלך, לי יש נסיון לא טוב עם זה בכמה מכוניות...

ולכן אני אישית לא משתמש בזה.

• תוכן חדש...