Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מאוד עזרתם לי בפעם קודמת ואשמח לקבל את דעתכם

לקחתי מזדה 3 2010 מליסינג לבדיקה. הרכב עשה 120,000 ק"מ. הבדיקה היתה תקינה למעט שני דברים שתוקנו - החלפת שמן + תיקון נזילת שמן מההילוכים, ויישור הגה, משהו כזה... בהתייעצות עם המוסכניק שלי הוא לא מוטרד מהמצב המיכני

ברור שזה רכב שחרשו עליו אבל הוא נראה עכשיו בסדר. מבחוץ היו פה ושם שריטות ומכה קטנה בדלת שמאל שגם היא תוקנה והדלת נצבעה (הרכב לא עבר תאונה, כלומר בבבדיקה לא נמצא פגיעות בשילדה). אך היו נקודות חלודה על מכסה המנוע ועל גג הרכב. מכסה המנוע נצבע ולגבי הגג הם אמרו לי שעלי לחתום על מסמך שאני מבינה שתיתכן ירידת ערך בגלל שזה גג הרכב. עם זאת, צריך לסדר את זה כדי שנקודות החלודה (יש מעט מאוד נקודות) לא יתפשטו.

מחיר הרכב אחרי מו"מ 58,000 ש"ח. יש לי עדיין אפשרות לסגת מהעסקה.

אודה על המלצתכם

פורסם

ענת,הרכב נשמע כמו מציאה לא טובה.

אני חושב שב58000 את יכולה למצוא רכב בהרבה,הרבה,הרבה יותר טוב.

אולי אחד כזה שלא צריך לצבוע לו את הגג ואת מכסה המנוע. גם 120000 לשנת 2010 זה המון.

אם את לא מוצאת את המזדה שאת רוצה בסכום המתאפשר לך אז אולי כדאי לך לחשוב על דגם אחר כמו הקיה פורטה,מיצובישי לנסר,פורד פוקוס...

את תוכלי בסכום הזה למצוא את אחד מהרכבים האלו בצורה הרבה יותר שמורה.

בהצלחה.

נ.ב רוב הסיכוי שימחקו לך את הנושא הזה בגלל כותרת לא תקינה אז תפתחי חדש עם כותרת טובה לאחר שימחקו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רב הסיכויים שמנהל עייף יתקן לה את הכותרת...

לשאלתך, העסקה אינה נשמעת אטרקטיבית במיוחד ואני הייתי שוקל לוותר ולעבור הלאה או לחילופין להוריד עוד כמה אלפי שקלים במחיר. אני לא יודע מה אפשר לעשות עכשיו, אחרי שכבר עשו השבחה לרכב ותקנו את מה שצריך. ברוב הסוכניות זה קצת בעייתי לבטל עסקה בשלב הזה, בעייתי אך אפשרי. לשיקולך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב חרוש, אם את מתכוונת לנסוע ממש מעט בשנה

ולהחזיק אותו בבעלותך מספר שנים זה יתקזז קצת עם הזמן,

אבל זה לא יעשה את שאר המכלולים פחות חרושים.

so far so good so what

• תוכן חדש...