Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם אני מקדים את י.ל.

אין שום אזכור לשיווק הרכבים בישראל, אבל הם נצפו בנמל אילת.

למישהו יש מושג על תחילת שיווק בישראל? מחירים? יכול להיות שאלה בכלל רכבים לשוק הפלסטינאי.

עוד משהו מעניין, נצפו כמה רכבי יונדאי עם תא מטען פתוח, למישהו יש מושג למה הם פתוחים? :?

IMAG0298.jpg

IMAG0299.jpg

IMAG0300.jpg

IMAG0302.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סחטיין על התצפית!

אכן נראה שמדובר במתיחת הפנים של הקורנדו ובמתיחת הפנים (המסיבית) של הרקסטון.

כרגע לא יצאה הודעה לעיתונות על תחילת השיווק, אני מניח שזה יקח עוד זמן. האקטיון ספורט החדש הסתובב פה כמה על הכביש בערך 4 חודשים לפני שהוכרז רשמית.

אגב, מעניין שנתנו לך לצלם שם. אני פעם נעמדתי באזור הזה עם מצלמה ותוך 5 דקות קפצו עלי מאבטחים עם נשק שלוף כאילו היה מדובר באירוע חבלני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פותחים את התא מטען כדי לסמן איזה מכוניות להעלות על המובילית

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הרקסטון הוא דוגמא חייה לעובדה שככל שמותחים יותר ויותר דגמים ותיקים , בשלב מסויים מתחילים להרוס את העיצוב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

יכול להיות שהכלים שנצפו מיועדים ליבואן הפלסטיני של סאנגיונג :roll:

הבגאז' פתוח כי יכול להיות שלמישהו מעובדי הנמל היה חסר גלגל ספייר ?! :lol: סתתתםםםם

אני רוצה להאמין שלא עושים שם השלמות ציוד ...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור אחרי שנתיים, כי אני לא רואה טעם לפתוח שרשור חדש.

השבוע יצא לי לראות כמה מוביליות מגיעות מאילת למרכז הלוגיסטי של טלקאר באשקלון שעליהן היו רכבי סאנגיונג טיבולי.

כרגע לא ראיתי אף אתר שמודיע על השיווק, אבל נראה שרכבים ראשונים הגיעו לארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...