Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון יד שניה , ופרטיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אייפון 4S ואני מעוניין למכור אותו לטובת שדרוג למכשיר מתקדם יותר, רק שעניין הפרטיות מטריד אותי.

בזכרון כל מכשיר יש תמונות וקבצים ודברים אישיים מאד, וזה מדאיג של תוכנת שחזור קבצים יכולה לשחזר את הקבצים הנ"ל.

מה עושים במקרה כזה?

פורסם

הרסטור הוא סוג של 'פרמוט' למכשיר,

אבל עדיין, יש תוכנות שהייעוד שלה לשחזר תמונות וקבצים אשר נמחקו גם לאחר פורמט/רסטור.

יש פיתרון?

כל מי שמוכר אייפון ביד 2 לא איכפת לו מהדברים הנל ?

פורסם

לא רואה שום סיבה שאדם פוטנציאלי יגרדו לו הידיים להוריד תוכנות פרוצות (שלא נדבר על לשלם על אחת) שתפקידן לשחזר דברים, שכן התוכנות שרצות ברשת עושות את זה בדרך זוועתית.

פורסם

יש באייפון אופציה של ניקוי נתונים ידני דרך ההגדרות

אם זה עדיין רלוונטי אני אחפש מכשיר אפל כלשהו ואכתוב פה את סדר הפעולות לזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא צריך לעשות ריסטור מספר פעמים.

מחק את המידע החשוב לך, ומלא את הזיכרון במידע סתמי שלא איכפת לך ויראו- שירים וכאלו.

ברגע שעשית את זה פעם אחת, לא ניתן יותר לשחזר את הקבצים הקודמים לעולם. זיכרון פלאש לא עובד בשכבות בניגוד לדיסק מכני, אז כל מה שצריך הוא מחיקה וכתיבה אחת.

פורסם

כניסה ל-Settings ואז General ואז Reset ואז Erase All Content and Settings וכמובן אישור הפעולה.

אף אחד לא יילך לנסות לשחזר קבצים שלך באמצעים פורנזיים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המכשיר נקנה מסלקום, יש חשבונית.

כל הזמן נשמר בקייס, רוב הזמן בקייס של lifeproof.

נפח 16 , צבע לבן נראה כמו חדש.

אם מישהו מעוניין, אשמח להצעות בה"פ.

כמו כן, חשוב לי לבצע העברת בעלות באחד ממרכזי שירות סלקום בעת המכירה.

פורסם

מה שכן, אחרי הרסטור מומלץ להגדיר אותו כאייפון חדש ולא להשתמש באותו אפל ID (כי אז הוא מחובר לזרם התמונות שלך וכל זה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...